Už nějakou dobu sleduji tento subreddit a viděl jsem ceny v jednotlivých zemích atd. Nicméně stále nejsem jistý, jaký je nejlepší způsob, jak získat F1 TV Pro během současné předsezónní slevy v EU.
Některé příspěvky zmiňovaly používání VPN a někteří psali o Portugalsku a Polsku. Jsou to skutečně nejlepší možnosti?
A co platba? Myslím, že sleva platí pouze na webových stránkách, ale jakou platební metodu používáte vy?
Myslel jsem, že minulý rok se všichni shodli, že VPN do Nizozemska a platba v aplikaci přes Google Play nebo App Store je nejlepší volba, je to letos jiné nebo je to smíšené?
Používání VPN nese riziko, že váš účet F1TV bude pozastaven. Prosím, berte to v úvahu.
Jsem bot a tato akce byla provedena automaticky. Pokud máte jakékoli otázky nebo obavy, kontaktujte prosím moderátory tohoto subredditu.
Platím přes iOS App Store. Snažím se najít region/zemi, která je levnější z místa, kde právě jsem.
Není důležité, pokud sleva není uplatněna na předplatných v App Store, platím již méně, než bych zaplatil podle kurzu země, kde jsem.
Minulý rok jsem platil v tureckém App Store (350 TRY), letos se automaticky obnovilo za (350 TRY), z nějakého důvodu ne za zvýšený kurz.
Toto byla má účtenka při automatickém obnovění: https://i.imgur.com/rOhebDI.jpeg
Slovensko, Česká Republika, Řecko a pravděpodobně i Portugalsko mají v rámci Evropě nejlevnější roční předplatné. Mohlo bych zapomenout na jinou zemi. S 15% slevou je to 50,99 EUR.
Jsem ze Slovenska a byl jsem připraven zaplatit 51 EUR, ale zjistil jsem, že mohu obnovit své loňské předplatné, které jsem zaplatil přes turecký Google Play účet, takže letos zaplatím jen 591 tureckých lir, což je asi 18 EUR.
Nevím jak vy, ale pokud si FOM myslí, že odvedli dobrou práci, zaslouží si další příjmy ze zdražení cen a donutit mě překračovat VPN, abych získal rozumnou nabídku, tak říkám ne-díky a rovnou přejdu k pirátství.
https://www.reddit.com/r/F1TV/s/zB75IrQFcj
Návod, jak získat F1 TV Pro z Indie (~28€)
Použil jsem tuto metodu včera, funguje na jedničku (koupil jsem dárkovou kartu od g2a)