Chci hrát pouze rekreačně, takže předplatné jRO za 1500 jenů / 30 dní není pro mě. Hraje někdo z Asie a má návrhy na (soukromý) server s nízkým pingem? Také preferuji následující dvě podmínky:
Nízká míra
Anglická nebo japonská komunita
iRO je pro mě také možnost, pokud není blokováno v Japonsku (nechci řešit VPN); víte, jestli jsou iRO servery dostupné v Japonsku a jak je na tom ping?
iRO je také možnost, pokud není blokováno v Japonsku
Jsem si docela jistý, že to funguje s nebo bez VPN v Japonsku, alespoň přes Steam.
(nechci řešit VPN)
No, japonský internet má hodně regionálních blokací, takže pokud jsou nějaké stránky blokované, nebuďte překvapeni. Můžete si pořídit dobrou VPN za 100$ na tři roky.
Také bych nedoporučoval používat soukromý server v Japonsku, vzhledem k přísným pravidlům Japonska ohledně nelegálního / šedého online obsahu.
1500 jenů je přece jen levných. Vyzkoušejte soukromý server s nízkou mírou. Talon se opět otevírá a přepracovává na talon tales. Nízká rarita a aktivní bg apod. Zkuste najít kamaráda/klan rychle, je to nudné bez někoho na hraní.
Upřímně, i jako rekreační hráč je 1500 jenů levných. Měsíční prémiové služby na mobilních hrách zdarma jsou mnohem dražší než to. Oficiální server by měl mít více hráčů, spousta starých hráčů je opravdu nápomocná nováčkům, na rozdíl od nějakého soukromého serveru s populací 500, kde je 400 obchodníků.
Alfheim by mohl být pro vás vhodný. Mají východní bránu, která snižuje ping při připojení z východní Asie. Museli byste to otestovat a zjistit, jak je lag, a jestli brána funguje dobře.
Je to 3x/3x/5x a admin je velmi milý a ochotný. Hlavně angličtina, v Discordu jsou i kanály s regionálními jazyky.
OathRO může být možností, máme proxy přes Shinagawu, ale i naše přímé spojení je dobré. Jsem majitel a žiji v Japonsku. Vlastně jsem nikdy neměl problém s připojením. 1x server, i když je to vlastně 2x kvůli změnám v rovnováze monster a dovedností. Bez donationů.
Také bych nedoporučoval používat soukromý server v Japonsku, vzhledem k přísným pravidlům Japonska ohledně nelegálního / šedého online obsahu.
Díky za upozornění, měl jsem se na to zeptat taky. Vím, že je to pravda s pirátstvím v Japonsku, ale pokud by šlo o soukromý server hostovaný v zámoří a dost blízko Japonska, aby nebyly problémy s latencí, domníval bych se, že by to šlo obejít?
Gungho zveřejnilo nedávno oznámení v japonštině ohledně soukromých serverů, ale způsob, jakým je to napsané, mi připadá, že jim jen chtějí nahnat strach, aniž by měli skutečné plány na krok. Z mých zkušeností většina varování týkajících se pirátství v Japonsku vždy obsahovala maximální pokutu, kterou byste mohli zaplatit, ale toto oznámení nic takového neukazuje.
Díky za zpětnou vazbu. Mohl bych to zkusit s Talonem, až se znovu otevře? Záleží to opravdu na latenci.
1500 je levné, ale rád bych ušetřil, zvlášť u hry, ke které se možná nebudu moc přihlásit několik dní. Pokud se jednou rozhodnu plně věnovat svůj volný čas RO jako dřív, zvažoval bych předplatné oficiálního serveru.
Osobně však nechápu rozhodnutí, proč už nejsou ve Velké Japonsku volné servery - je to přežitý herní model v dnešní době. I FFXIV nabízí upřímně zkušební verzi až do určitého pokroku v příběhu, ne jen omezené 2 týdny.
Jak jsem pochopil, společnost gravity šla po anglicky mluvících soukromých serverech, stále vidím spoustu aktivních čínských soukromých serverů. Někteří z nich tu jsou už od roku 2005. Celá ta kampaň za trestání pirátství nebyla ani zmíněna na qq, čínském ekvivalentu Discordu.
Opustil jsem jejich Discord před pár měsíci. Můžeš to pravděpodobně najít přes googlu jako talon tales. Dnes ještě nejsou otevření, myslím, že plánovali znovu otevřít v září?
Souhlasím, že pay to play je přežitý model. Nesnášel jsem to jako dítě bez kapesného, mohl jsem hrát maximálně 2 hodiny týdně, haha. Na našem místním oficiálním serveru si můžeš koupit hodinu hry za cenu haha.
Jen mi přijde, že jsem o tolik dobrých věcech slyšel o jRO serveru. Každý klanový nebo Ragnarok kamarád, který hrál, o něm mluvil jen v dobrom.