Nastavení VPN. Jaké jsou tyto adresy 169 a kde by měly být nakonfigurovány?

Uprava: Snažím se nastavit VPN spojení mezi skupinou serverů v našem datacentru a našimi uzly AWS. Postupoval jsem podle instrukcí zde:

Nepodařilo se mi to rozběhnout a všiml jsem si v staženém konfiguračním souboru, že se zmiňují dvě IP adresy uvnitř. Jedna pro zákaznickou bránu a druhá pro virtuální privátní bránu. Obě jsou adresy 169.254… Mám na vědomí, že se jedná o nepřeposílatelné IP, takže jsem se ptal, k čemu slouží, protože dokument není jasný ohledně jejich použití.

Příklad konfiguračního souboru je na této stránce.
AWS Site-to-Site VPN

Jedná se o adresy link-local, které slouží k tomu, aby se koncové body mohly navzájem komunikovat bez rizika kolize IP adres (protože tato adresa je platná pouze na virtuálním síťovém segmentu vytvořeném VPN spojení).

http://www.webopedia.com/TERM/A/APIPA.html

Jsou to nepřeposílatelné IP adresy

Zkontroloval jste AWS dokumentaci ohledně VPN?

Pokud nám dáte trochu více informací o tom, čeho chcete dosáhnout, bylo by to velmi nápomocné

169.254.169.254 je místní metadata server

#####

######

####
Adresy link-local:

V počítačové síti je adresa link-local, což je síťová adresa, která je platná pouze pro komunikaci v rámci síťového segmentu (nebo broadcast domény), ke které je host připojen.

Adresy link-local obvykle nejsou garantovány jako jedinečné mimo jediný síťový segment. Routery proto nebudou předávat packety s adresami link-local.

Pro protokoly, které mají pouze adresy link-local, například Ethernet, jsou hardwarové adresy, které výrobce dodává v síťových obvodech, jedinečné a skládají se z identifikace výrobce a sériového čísla.

^Zajímavé: ^6over4 ^| ^ISATAP ^| ^IP ^adresa ^| ^IPv6

^Rodičovský ^komentář ^může [^přepnout ^NSFW](/message/compose?to=autowikibot&subject=AutoWikibot NSFW toggle&message=%2Btoggle-nsfw+cnq9c0g) ^nebo [^smazat](/message/compose?to=autowikibot&subject=AutoWikibot Deletion&message=%2Bdelete+cnq9c0g)^. ^Také ^posoudí ^příspěvek, pokud ^bude ^mít ^skóre ^-1 ^nebo ^méně. ^| ^(FAQ) ^| ^Modři ^| ^Magic ^Slova