Když je spojení WG aktivní, otevřete nové okno terminálu a spusťte alias pmp.
Uvidíte mapování příchozích a odchozích portů. S mým aliasem to bylo vždy náhodné, ale 100% času bylo externí přiřazení ke stejnému vnitřnímu portu. Například 56178 <—> 56178.
Pokud přesměrování portů již nepotřebujete — stiskněte Ctrl ^ C pro ukončení právě běžícího příkazu v terminálu.
To je správně! Díky za upozornění, zkontroloval jsem svůj vlastní alias a má správnou syntax. Pravděpodobně jsem to přehlédl při kopírování a vložení markdown kódu, protože je to hrozné.
Tvůj příspěvek postrádá jakékoli významné technické detaily, například jak nainstalovat natpmp-client.py, jak ho spustit a jak vytvořit alias. Takže ne, necítím, že bys mi ušetřil čas, promiň.
Také tvůj návod se týká pouze torrentování.
Můj není omezen pouze na to, používám toto nastavení pro ladění a spuštění místních služeb za NAT na vyžádání.
Err, potřebujete instrukce, jak spustit python skript?
Většina tohoto průzkumu je zjišťování, že libnatpmp nefunguje, předkládání alternativy a funkčního příkazu. Můj průvodce toto vše obsahoval, což upřímně vzato dělá, že máte pocit, že jste jen vzali tuto část a přidali kolem ní výstřižky. Ale dobře, vypadáte naštvaně z nějakého podivného důvodu na zdraví.
Alias pochází z jednoho řádku s využitím natpmp, které je demonstrováno na stránce. Jediná změna je použití py-natpmp dostupného globálně.
py-natpmp je jediným funkčním řešením na macOS v této oblasti, ostatní možnosti jsou omezené. Jako zastánce návodů, které skutečně pomáhají lidem, jsem tento napsal, aby lidé mohli port forwarding spustit během chvilky.
A moje úmysl nebyl začínat konflikt s nějakým redditem troglodytem.