Najednou několik filmů a seriálů na mé hlavní stránce najednou nemá tlačítko pro přehrání, takže je nemohu sledovat, i když mi Netflix je přímo doporučuje

Kliknu na titul na mé hlavní stránce a vidím jen tři věci:

• Více filmů jako tento
  • Připomenout mi
  • Kredity

Včera jsem sledoval seriál a dnes už nemohu kliknout na další epizodu, protože toto tlačítko najednou zmizelo.

Takto je to asi u poloviny všech seriálů a filmů na mé hlavní stránce.

Co se děje? Jsem z Kanady, pokud to něco ovlivňuje.

UPŘESNĚNÍ: Mluvil jsem s Netflixem. Potvrzeno je, že problém je na jejich straně a pracují na jeho odstranění.

Mám stejný problém. Zdá se, že je to Netflix.

Tlačítko Připomenout mi se objevuje jen u nadcházejících pořadů, které ještě nebyly vydány.

Nedávno jsem se pokusil sledovat pořad s hláškou „kvůli licenčním omezením je tento pořad nedostupný ve vašem plánu.“ Vypadá to, že některé pořady z levného plánu (v USA) nemohu sledovat.

Řešení: vytvořte nový profil na svém účtu.

Zkuste reinicializovat Netflix v sekci Nápověda?

Stejný problém mám i já. Vyřešilo se to u vás už?.

Restartujte Wi-Fi/router.. Obnovte Netflix. Tlačítko přehrát je nyní dostupné.

Vyřešilo se to u vás už, protože mám ten samý problém.

To je tak divné, když přepnu na jiný profil, všechno funguje úplně v pořádku… jen můj profil nemůže ani spustit jeden titul.

Vytvoření nového profilu pomáhá, začal jsem mít tento problém, když jsem se přihlásil do Netflixu v zahraničí.

Mám stejný problém od včerejška, změnil jsem IP z US na DE a nyní vidím obsah DE, ale nemohu ho přehrát.

Odhlášení a přihlášení, vytvoření nového profilu, restartování routeru, vypnutí a zapnutí TV boxu… nic z toho nepomohlo.

Stejně tak. Dočasné řešení je přidat další profil, ale je to otravné, protože můj původní profil má celou řadu filmů, historie atd… našli jste nějaký způsob, jak to úplně opravit?

Mě tohle právě taky stalo, ale jen na Xbox Series S a Netflix aplikacích na PA5, seriály mi fungují na tabletu, což je naštvat, protože jsem uprostřed sledování seriálu, ale nemohu je přehrát. Nemohu kontaktovat jejich podporu, takže jen musím počkat na opravu, což je opravdu naštvat.

Řekněte jim, ať pracují rychleji. Už je to pět měsíců, co se to stále děje.

Je leden 2025 a stále se to děje.

Stále se to děje tady.

Stále se to děje. Vytvoření nového profilu pomáhá.

Říká vám to něco o používání VPN, nějaká chyba? Měl jsem tuto chybovou zprávu nějakou dobu před tím, než jsem to vzdal.

Ale včera večer jsem sledoval seriál na Netflixu a dnes už ho nemohu sledovat.

Co to znamená? Že byl tento pořad dnes odstraněn z Netflixu, ale proč se titul stále zobrazuje na mé hlavní stránce? Plánuje Netflix tento pořad brzy vrátit?

To mi přijde divné.

Je to také velmi otravné, že polovina titulů na mé hlavní stránce jsou jen „připomenout mi“. Mělo by to být omezeno na kategorii „přichází brzy“, nikoli všude na hlavní stránce.

Dnes se to u mě podařilo, díky.