Tlačítko Připomenout mi se objevuje jen u nadcházejících pořadů, které ještě nebyly vydány.
Nedávno jsem se pokusil sledovat pořad s hláškou „kvůli licenčním omezením je tento pořad nedostupný ve vašem plánu.“ Vypadá to, že některé pořady z levného plánu (v USA) nemohu sledovat.
Stejně tak. Dočasné řešení je přidat další profil, ale je to otravné, protože můj původní profil má celou řadu filmů, historie atd… našli jste nějaký způsob, jak to úplně opravit?
Mě tohle právě taky stalo, ale jen na Xbox Series S a Netflix aplikacích na PA5, seriály mi fungují na tabletu, což je naštvat, protože jsem uprostřed sledování seriálu, ale nemohu je přehrát. Nemohu kontaktovat jejich podporu, takže jen musím počkat na opravu, což je opravdu naštvat.
Ale včera večer jsem sledoval seriál na Netflixu a dnes už ho nemohu sledovat.
Co to znamená? Že byl tento pořad dnes odstraněn z Netflixu, ale proč se titul stále zobrazuje na mé hlavní stránce? Plánuje Netflix tento pořad brzy vrátit?
To mi přijde divné.
Je to také velmi otravné, že polovina titulů na mé hlavní stránce jsou jen „připomenout mi“. Mělo by to být omezeno na kategorii „přichází brzy“, nikoli všude na hlavní stránce.