Náhlé odstranění anime seriálů uprostřed sledování

Promiňte, pokud se to už řešilo, ale nemohu nic najít na tento konkrétní problém.

Tak jsem se odhodlal a připojil se k Crunchyroll přes Amazon Prime před zhruba týdnem, dříve jsem měl účet na Funimation a nechtěl jsem přecházet, dokud jsem to nezačal.

Začal jsem sledovat jeden ze svých oblíbených (Fairy Tail) od začátku a vše šlo dobře několik dní, až před pár dny, kdy najednou mezi epizodami nebyly k dispozici další ani předchozí videa. Pozdější sezóny jsou stále dostupné ke sledování, ale není k dispozici dabing.

Prohlédl jsem si spoustu dalších seriálů, u kterých jsem věděl, že mají dabované epizody, na které jsem se těšil, a ty jsou také nedostupné.

Předpokládám, že šlo o chybu, a zkoušel jsem všechno. Zkontroloval jsem nastavení věkových omezení, propojení mého Crunchyroll účtu s Amazon Prime, přidal jsem je do seznamu sledovaných, zkoušel na notebooku, PlayStation, mobilu atd. Jsem ve Velké Británii na PS5.

Čest, pokud je to jen špatná náhoda a regionální licence se najednou změnila, ale když zůstaly jen epizody s titulky, myslel jsem, že Funimation měla splynout s Crunchyroll, tedy mít všechny dabované verze dostupné?

Jen se ptám, jestli s tím někdo jiný nemá problém, a zda je možné s tím nějak něco udělat?
Mám na mysli, že si zatím dokončím AoT, protože je to jediný seriál, který chci teď sledovat, a pak smažu účet, ale je mi líto, že jsem přišel o Funimation a nemám vhodnou náhradu pro legální sledování anime.

r/Crunchyroll funguje jako komunita pod fanouškovskou moderací a není přímo řízena Crunchyroll. Nemáme žádnou oficiální nebo přímou spolupráci s Crunchyroll. Pokud máte problém se službou/účtem/platem s Crunchyrollem, nebo pokud chcete navrhnout vylepšení funkce či doplnění katalogu anime, měli byste je kontaktovat přímo: https://crunchyroll.com/contact

^(Váš příspěvek obsahoval slovo/phrases problem, což automaticky aktivovalo tuto zprávu.)

*Jsem bot a tato akce byla provedena automaticky. Pokud máte otázky nebo obavy, kontaktujte prosím moderátory tohoto subredditu.