Myslíte si, že JioHotstar nás zachrání od procházení více OTT pro obsah?
Poznámka moderátora -
Ahoj /u/Actual-Journalist809
Tento subreddit je aktivně moderován a máme přísná pravidla pro zveřejňování
Můžete být zabanováni, bez varování, pokud nebudete dodržovat pravidla pro zveřejňování
Všechna pravidla jsou uvedena na postranním panelu na novém Redditu, je vaší odpovědností je dodržovat
Jsem robot a tato akce byla provedena automaticky. Pokud máte jakékoli dotazy nebo obavy, kontaktujte prosím moderátory tohoto subredditu.
Lidé mimo Indii nám neuvěří a navíc cena, kterou nabízejí, je levná ve srovnání s jinými zeměmi
logo je taková zbytečnost, jaký je JioHotstar
Mají velkolepý titul nazvaný Anupama. Zbytek je v porovnání bledý.
Jsem rád, že už nemusím používat Jioho rozhraní ke sledování skvělého obsahu. Bylo to jako snažit se řídit auto v blátě.
Věnuji větší pozornost centralizaci platforem, jako je tato, ceny půjdou nahoru. Jio také notoriousně cenzurují spoustu věcí, jako jsou nadávky v titulcích a občas i nadávky ve scénách. Jejich moderování je přehnané. To je pro mě velký problém.
Na zvláštní poznámku; nemohu uvěřit, že Marvel a DC jsou nyní na stejné platformě.
Opravdu mě štve, když teď otevřu Hotstar… Co je vůbec za ten logo???
Aplikace Jio Cinema byla tak sračková, že raději budu brát Hotstar UI kdykoli Jediná dobrá věc!!
Kolik sérií Pokémon bude mít?
Je to Jio (Reliance), tak jen čekejte. Určitě přijde nějaký háček.
Ano a pak poplatek za měsíc…
Vyhledávání stále nefunguje správně, když hledám amitabh, nezobrazí všechny jeho filmy, musím hledat podle názvu filmu.
Hotstar je tak chamtivý, že požaduje předplatné na upgrade ke sledování obsahu v 4K, když je 4K docela normální všude. Nyní se k nim připojuje další hlavní manipulátor Jio, který chce více vydírat “zdarma” s cílem vymáčknout peníze později.
Dali obsah HBO, jsem rád
Nemohu najít “The Batman”, je vůbec dostupný v aplikaci?
Mám rád fakt, že máte téměř všechno na jedné platformě. ale začali dělat sračky jako Jio Cinema. odstranili možnosti kvality obrázku z JioHotstar. a přenosová rychlost klesla a kvalita se snížila na Jio Cinema. Nesnáším to.
Lol Netflix a Amazon Prime jsou mnohem kvalitnější jak kvantitou, tak kvalitou, takže Hotstar není vůbec srovnatelný.
Také HBO a IPL opustily Hotstar a připojily se k Jiocinemě?
Prime a Netflix mají výhodu, zvlášť Netflix
Yrr, logo vypadá na Jio hrozně.. aspoň bychom měli mít nějaké decentní.
Ipl a Mistrovství světa taky