Myslím, že jsem skončil s placením Premium. Někteří jiní dostávají VPN blokované?

Myslím, že jsem skončil s placením Premium. Někteří jiní dostávají VPN blokované?

jo, dělají to kvůli levnému VPN pro YouTube Premium

V tuto chvíli získáte více funkcí YouTube bez Premium.

Nikdy bych neplatil za premium za cenu, kterou požadují - zvlášť když vám ani nedají možnosti blokovat kanály/krátká videa/živé přenosy/premiéry.

A placení neodstraní reklamy v případě videa, tak jaký má smysl?

YouTube musí zcela selhat, aby nám nabídl lepší možnost.

Lol. blokují vás za použití VPN/proxy, pokud jste platícím zákazníkem? Wow, YouTube jsou klauni.

Deaktivujte VPN, abychom mohli zjistit vaši přibližnou polohu, a mohli vás cílit ještě více na reklamy!

Budete muset najít VPN, který není detekován, nebo najít nějaké špatné řešení. Možná vám unikají DNS nebo vaše OS odhaluje vaši lokaci?

Kromě VPN: Použijte Revanced na mobilu, uBlock Origin + Sponsorblock na počítači, a SmartTube na Android TV.

Dva hlavní důvody, proč to dělá YouTube nebo jakákoli streamovací služba:

1- Můžete získat levnější předplatné/v.plan s VPN v méně hodnotné měně. To poškodí jejich zisky, takže chtějí, aby lidé platili podle své skutečné lokace. Pamatujte, že příjmy z prémiového balíčku jsou malinko lepší než příjmy z reklam i pro tvůrce obsahu!

2- Můžete být regionálně zablokováni kvůli šílené byrokracii, například když země odmítne licenci nebo naopak. V takovém případě je vaše nejlepší volba najít nějakou méně známou, méně bezpečnou VPN nebo plout na internetových mořích.

Vaše data nejsou v bezpečí ani s placenými VPN, v nejlepším případě někdo jiný za ně dostává zaplaceno.

Proč byste za to platili? Adblock je zdarma.

Díky Bohu, že mám přístup k indickému bankovnímu účtu, i když žiji v Německu. €3,5 měsíčně za rodinný plán je krádež.

Co znamená “tohle ti umožní najít nejlepší obsah”?

Toto ti umožní najít nejlepší obsah.

co to vůbec znamená???

Opravdu? Premium na Argentině nebo co?

Určitě je to volba uživatele, zda chce nebo nechce používat VPN kvůli své ochraně apod.

„Najít nejlepší obsah“

Ale co když chci sledovat brazilská videa? Proč mi říkáte, co mám sledovat?

Použij Brave prohlížeč.

Věděl jsem, že YouTube Premium je podvod. Aby byla zkušenost co nejlepší, používejte nějaké rozšíření zdarma.

doslovně hloupý vtip, který YouTube udělal.
To je užitečné, pokud YouTube není tak malicherné.
Nechci čekat 9 milionů let, než se dostanu ke svému 5sekundovému videu.

Použij Firefox. Ještě jsem neměl problém s mým adblockerem (ťuk ťuk!!!)

Každá webová stránka, která tak hluboce proniká do vašeho systému, by měla být velmi nelegální.