Můžeme prosím přestat s příspěvky typu "obejdu blokaci školního webu"?

Stále je to nesmyslné, je to školní majetek, tak používejte své vlastní doma ;-;
Pokud děláte práci rychle, přečtěte si knihu nebo požádejte učitele o prodloužení. Není nutné hrát hry, to není potřeba.
Pokud škola blokuje něco, co je opravdu potřeba pro školní práci, jsem si jistý, že IT oddělení to odblokuje, pokud jim napíšete email, tak pojďme.

Pokud škola kontroluje, jak používáte svá zařízení doma, pak je to důvod k stížnosti, ale velmi pochybuji, že to mnoho škol dělá.

Omlouvám se za vypuštěný příspěvek, ale to mě štve :confused:

Lmfao ta ironie

Upřímně, pokud máte nějaké zařízení, například 3DS nebo něco podobného, prostě to přineste do školy a hrajte, když máte volno.

jo, ale nudím se.

… a moje učitelé mě opravdu nezajímají, jestli prohlížím Reddit, hraju hry nebo komunikuji na Discordu, pokud je práce hotová. vědí, že prohlížím Reddit a je to v pohodě.

Problém je, že i ve školách, kde si můžete používat vlastní počítač, to tam blokují.

Lidé se chovají, jako by bylo najednou nové snažení, jak obejít bloky školy, a to jen dělají nesvědomití, kteří nemají žádnou budoucnost nebo ti, co ještě nedokončili všechno své práce. Není to tak. Ano, studenti by měli dělat svou práci a být zajištěni, že je kvalitní. Ale také, děti/teenageři se přirozeně pokusí obejít omezení na místě, kde jsou nuceni tráví většinu bdělých hodin.

Vědí, že jim budou říkat, aby přestali, protože to není jejich zařízení a mají se soustředit na práci. To od náhodných dospělých na internetu nepotřebují. Nikdo tady nezpůsobí nějaké odhalení studentovi jejich jedovatými internetovými komentáři. Ne každý má luxus mít druhé zařízení, které může používat doma.

Podpis, bývalý student s průměrem známek A, který se před 20+ lety dostával kolem školních blokátorů internetu, a přesto měl stabilní dobře placenou kariéru, přestože to vypadalo jako výtržnost.

Studenti se budou muset naučit přizpůsobit bez videoher a bez přístupu ke konkrétním webům během školních hodin. Každopádně by se měli soustředit na třídy. Jistě je ve škole dost práce, aby se zabavili, nebo si mohou vzít knihu, pokud mají čas navíc.

Upřímně, zkoušel jsem se dostat kolem školních blokátorů v 6. a 7. třídě, ale teď bych jen chtěl mít jakýkoli web, na kterém si můžu poslechnout hudbu, ne remix, ale ano, trochu souhlasím, pokud to nezasahuje do studia nebo něčeho podobného.

Chlapče. Má škola má téměř všechny weby blokované, i ty, které potřebujeme k práci. Pokud se chci dostat přes to, JEDINÁ možnost je obejít blokování webů.

Stačí si vzít vlastní počítač do školy, to jsem dělal celé čtyři roky na střední. Nemohl jsem snést používat ty blbé Chromebooks a líbilo se mi, že všechno bylo blokované.

„přečíst knihu“, „Není třeba hrát hry, to není nezbytné.“ vzít si osobní zařízení snad?

Za mého staršího jsem vlastnil flash disk plný her ve formátu .exe, které byly mnohem lepší než ta blbost na herních webových stránkách, především StarCraft Brood War a Halo 1.

Je to ukázka toho, jací budou tito děti jako dospělí.

Ježíš pláče.

Přeji si, abych mohl dát víc než jeden palec nahoru. Pokud někdo chce hrát hry, udělejte to doma, určitě jsou lepší než ty venku.

Brácho, jsi zaprděný nerd, nebudeme sedět hodinu a nic nedělat poté, co máme práci hotovou.

Také je spousta odpovědí online na to, jak to udělat.

Člověče, opravdu věříš, že můžeš snadno kontaktovat IT oddělení školy?

Když jsem se zeptal učitele na odkaz, který byl sám blokovaný - ukázal mi zprávu o bločku a pokrčil rameny, protože mi řekl, že je třeba kontaktovat správce, ale jak? lol

Podívej se na můj tumblr hlavní příspěvek o obejití školních filtrů :slight_smile:

https://www.tumblr.com/tyguy275/765610303126929408/chromebook-tech-literacy-masterpost

jo, prostě zapni mobil tf

Souhlasím. I pro děti, které nemají přístup k osobním zařízením (byl jsem tam, neměl jsem telefon až do junior roku, což bylo podle mě rozumné rozhodnutí mých rodičů i přes určité nepohodlí), je to školní majetek, nikoliv váš vlastní. Už jsem tam byl, a chtěl bych vás požádat, abyste se úplně neztratili v této nové svobodě. To je jen částečná svoboda, buďte trpěliví, dokud si nebudete moci získat úplnou svobodu autenticky, ne proto, že jste prosili nebo hledali způsob, jak obejít zablokované weby.

To nepotřebujete. Říct, že to potřebujete, ironicky ukazuje na nezdravou závislost na videohrách (což je velmi možné). Možná potřebujete ten odpočinek, i když jsou tyto bloky otravné.