Ahoj! Omlouvám se, pokud se podobná otázka již někdy objevila, ale prohlížel jsem Google I Reddit předtím, než jsem se zeptal, a nic se neobjevilo. Minulou noc jsem usnul při pokusu změnit kanály na svém telefonu. Když jsem se dnes ráno probudil, vzhled dálkového ovladače se změnil a vypadá takto. Klikl jsem něčím, když jsem dřímal a usínal, nebo je to aktualizace, se kterou nejsem spokojený:sob:
?
Jste v Brazílii nebo ve Velké Británii či Evropě? To je rozložení dálkového ovladače Roku pro Roku TV v těch regionech.
Tady jsem z USA.
Co se ti na tom nelíbí? Zdá se, že je to lepší než to, co máme my, větší tlačítka hlasitosti a nová tlačítka pro kanály nahoru/dolu. Doufám, že to brzy přijde i do USA.
Právě jsem sem přišel zjistit, jestli s tím nemá někdo jiný stejný problém. Přemýšlím, jestli to není nedávný problém, protože se to začalo takto najednou vypadat.
Je mnohem těžší to používat bez toho, abych se musel dívat.
Žiji v Rhode Island a mám to taky, ale legrační je, že to předtím takhle nebylo.
Možná stáhněte starší verzi aplikace z apkmirror.
Dobrá zpráva! Přesně když jsem si zvykl na dálkový ovladač, vrátil se zpět k výchozímu vzhledu🥳 může jít o chybu nebo možná dočasnou špatnou aktualizaci.
Velmi zajímavé. Víš proč je to u těch zemí zvláštní?