Mullvad vpn ( Android) Bylo staženo z obchodu Play?
Stahuji ho z obchodu F-Droid.
Korporace a politici dělají všechno, co mohou, aby zničili lidskou soukromí, zatímco si sami ponižují soukromí lol
Google ho stáhlo. Zajímalo by mě proč.
Jen jsem to znovu zkontroloval a na US obchodu ho také nemám
Stále ho vidím v německém obchodě Google
Američan zde. Dostávám to samé v US obchodu Google.
Dostupné v indickém obchodu Google
Nejlepší a zároveň nejbezpečnější možnost je získat hloupý raspberry Pi (jsou levné) a nainstalovat Mullvad pomocí Wireguard. Přidávám doporučení na zvýšení soukromí, a to je pi-hole s unbound, který filtruje všechny známé sledovací IP.
Momentálně dostupnost v indické verzi obchodu Google
Vždy jsem si ho stahoval přímo z mullvad.net… Nedsávejte Google.
Evropa (ne Německo): Mám ho. Zdá se, že je dostupný pouze pokud máte evropský platební profil ve svém Google účtu.
Jen upozorňuji, že nejsem z Německa, protože jiní němečtí uživatelé již potvrdili, že na jejich konci je vše v pořádku.
Stejně tak v Brazílii
Kromě toho, že aplikace Android je možná stažena z obchodu Play, všiml si někdo, že možnost “Vždy zapnuto/kill switch” byla odstraněna z Androidu?
Co se stalo?
Z Austrálie dostávám také zprávu “Hledám Mullvad VPN? Tato aplikace není dostupná” v Google Store.
A pro ty, co doporučují F-Droid, je aplikace zpožděná o rok, stačí stáhnout APK přímo z hlavní stránky Mullvad.
Možná chyba. Nelze ho najít ani v kanadském Google Store. Web Mullvad stále odkazuje na Google Store (a F-Droid a stažení APK).
Minulý týden jsem se ho pokusil získat a nenašel jsem ho také
Teď je to divné, právě jsem to zkoušel a hlásí mi, že aplikace není dostupná. Co se stalo? Jsem také beta tester.
Dobrá věc, že je stále nainstalována v mém telefonu.