Mullvad VPN (Android) - Bylo odstraněno z obchodu Play?

Mullvad VPN (Android) - Bylo odstraněno z obchodu Play?

Stahuji ho z obchodu F-Droid.

Korproace a politici dělají vše pro to, aby zničili soukromí lidí, zatímco sami si ničí své lol

Google ho stáhlo. Přemýšlejte proč.

Stále ho lze používat, ale nelze najít v obchodu v USA. Škoda.

Zkontroloval jsem znovu a i já ho tam v US obchodě nenajdu.

Stále ho vidím v německém obchodě Google.

Jsem z Ameriky. To samé vidím v US obchodě.

Dostupné v indickém obchodě Google.

Nejlepší a nejbezpečnější možnost je získat jednoduchého Raspberry Pi (jsou levné) a nainstalovat Mullvad pomocí Wireguard. Můžete přidat i pi-hole s unbound pro větší soukromí a filtrovat všechny známé sledovací IP.

Momentálně dostupné v indické verzi obchodu Google.

Vždycky jsem si ho stahoval přímo z mullvad.net… Nedůvěřujte Google.

Europe (ne Německo): Mám ho. Zdá se, že je dostupný jen pokud máte evropský platební profil v Google účtu.

Pouze jsem upozornil, že nejsem z Německa, protože jiní němečtí uživatelé již potvrdili, že je vše v pořádku na jejich konci.

Stejně tak i v Brazílii.

Kromě možného odstranění androidové aplikace z Google Play, si někdo všiml, že byla odstraněna možnost “Always On/killswitch” na Androidu?

Co se stalo?

Z Austrálie dostávám zprávu “Hledám Mullvad VPN? Tato aplikace není k dispozici” na Google Store.

A pro ty, kdo doporučují F-Droid, je aplikace zastaralá o rok, stačí stáhnout apk přímo z hlavní stránky Mullvad.

Možná chyba. Nelze ho najít ani v kanadském Google obchodě. Web Mullvad stále odkazuje na Google store (spolu s F-Droidem a stahováním apk).

Šel jsem si ho stáhnout tento týden a také ho nemohu najít.

To je divné, právě jsem to zkoušel a hlásí mi, že aplikace není dostupná. Co se stalo? Jsem také testovací uživatel beta.

Dobrá zpráva, že je stále nainstalovaná na mém telefonu.