Jsem Australan a snažím se podívat na Toradora potřetí. Poprvé jsem to sledoval na Netflixu, podruhé bylo dostupné jen na Crunchyroll. Přes veškeré mé snahy ho nemohu najít na žádné streamovací platformě v mé zemi. Nevíte, kam se teď přesunulo, nebo je úplně pryč z streamování v Austrálii?
Je na Amazon Prime, to jsem nedávno znovu sledoval. V USA je stále na Crunchyrollu, takže když ničemu jinému, vždycky můžeš použít VPN.
Toto je starý článek z roku 2014 (seznam aktualizován v 2019), a více stránek uvádí [Crunchyroll, Netflix, Animelabs] že show už není dostupná, ale stojí za to zkontrolovat i ty ostatní:
https://www.alexkidman.com/reviews/anime-in-australia-legal-streaming-options/
Promiňte, pokud to nepomůže, nejsem australský divák show, ale možná přijde další odpověď, která vám pomůže. Pokud nakonec nezjistíte žádný způsob, jak sledovat show, doporučuji koupit si box set anime, buď nový nebo použitý. Kopie by mohly být dostupné na online obchodech.
Tady je jen na Netflixu ve Francii, žádná fyzická vydání, žádná manga vydání, nic…
Zkontroloval bych, jestli ti nepomůže vrv nebo kickassanime.
zkus toto https://www.netflix.com/title/80049275
Uprava: Dobře, zkusil jsem to znovu. Nefunguje to s australskou IP adresou, ale funguje s francouzskou. Nefunguje to ani s americkou.
zkusil jsi KissAnime?
Podařilo se ti to najít? Jsem teď ve stejné situaci.
Jsi si jistý? Zkoušel jsem hledat na Prime bez výsledku. Plus, rychlý Google říká, že je na Prime v USA, protože když se přihlásím ke svému účtu na té samé stránce, říká, že to není dostupné v mé zemi.
Ano, bohužel jsem téměř všechny možnosti uvedené tam zkontroloval.
Minulý týden jsem viděl relativně levné box set, možná se tam vrátím a koupím si ho.
Díky za pomoc.
Děkuji, že jste se snažili pomoci, ale ptám se Australanů. VRV není dostupné v Austrálii bez použití VPN.
Ještě jsem to nezkoušel. Snažím se vyhýbat stránkám, které nepodporují tvůrce. Plus je to mnohem těžší sledovat na televizi.
Achjo, myslel jsem si, že když Crunchyroll je pouze pro US, možná Amazon získal mezinárodní práva. Sledování na Crunchyroll s VPN by mohlo být řešením.
Oooof, to je na prd.