Možné řešení pomalého stahování

Popíšu, jak jsem opravil pomalé stahování z Xbox app.

1. Otevřete CMD jako správce
  2. Zadejte/vložte netsh interface tcp show global
  3. Zkontrolujte hodnotu “Receive Window Auto-Tuning Level”. V mém případě bylo vypnuto
  4. Moje rychlost stahování z Xbox app se zvýšila poté, co jsem změnil tuto hodnotu na “normální” příkazem níže:
    netsh int tcp set global autotuninglevel=normal
  5. Pozastavte a znovu spusťte stahování v xbox app.

Děkuji, přidáno do wiki

zkušel jsem všechno a co mi nakonec pomohlo, bylo pozastavit stahování, ukončit aplikaci a pak pokračovat ve stahování v Microsoft Store. Dostal jsem 90MB/s oproti 2MB/s v xbox app.

*JEN JEDINÉ ŘEŠENÍ, KTERÉ MI VE WINDOWSU 11 FUNGOVALO*

Windows Update >> Rozšířené možnosti doručení:

Pod Nastavení stahování -

1. Měla by být zaškrtnutá absolutní šířka pásma
  2. Zrušte zaškrtnutí Limitovat množství šířky pásma použité pro stahování aktualizací na pozadí
  3. Zrušte zaškrtnutí Limitovat množství šířky pásma použité pro stahování aktualizací na popředí

Toto okamžitě zvýšilo rychlost stahování Starfield v Xbox App z ~600 KB/s na 50 MB/s. Všechny ostatní videa a rady pro zrychlení stahování z Xbox App mi nefungovaly, a toto je jediná, která fungovala.

Jediná věc, kterou si myslím, je, že z jakéhokoliv důvodu Windows považuje stahování Starfield za pozadí Windows aktualizace nebo něco podobného. Když jsem před tímto stahoval Jedi Fallen Order, stahování fungovalo na plnou rychlost a hra se stahovala asi za 15 minut. (a to je PŘED tím, než jsem provedl změny výše, což je důvod, proč tvrdím, že je to problém specifický pro stahování Starfield)