Podívejte se na SMART DNS. V podstatě to dělá, že vaše data vypadají, jako by pocházela z daného regionu.
PIA nefungují vůbec. Musíte být trochu technicky zdatní, protože nemůžete používat DNS servery v zemích, které nejsou podporovány na Dazn.
Důvod, proč jsou většina VPN blokována, je ten, že DNS provoz prochází přes zemi, ve které se nacházíte, nikoli zemi, ve které jste se zaregistrovali.
Pravděpodobně dojde k masovému odchodu diváků z USA a ze světa. Sledoval jsem to 40 let, a pokud se mi to nepodaří vyřešit, skončím na celý život. Už žádný NFL pro mě. To je můj projev hlasování svým penězi, časem a zajištěním, že mé děti nikdy o tom nic nevědí.
Jen abych přidal více rozumu. Je to oboustranný meč. Pro DAZN potřebujete být připojeni z místa, odkud jste to původně koupili. Pokud byla vaše účet přenesen z předchozího GPI, je to z té oblasti.
Takže potřebujete SMART DNS z té oblasti. Avšak SMART DNS nezakrývá vaše IP rozsah, takže potřebujete SMART DNS, který funguje s VPN (netuším, jestli nějaké “zdarma”). Pak je problém, že všechna VPN jsou na černé listině IP, takže vás to může taky odhalit.
Hlasujte svým hlasem, zrušte své členství a dejte najevo, že se vás to netýká…! NFL a ujistěte se, že vaše děti to také neuvidí, abyste vytvořili generační dopad.
NFL se o to nezajímá. Nikdy se nezajímali. Zničili sporty tím, že prodali EA, bez kontroly kvality. Prodal se DAZN, což je velmi složité obejít, a nezapomeňte, že vydělávají biliony zisků každý rok a stále vám umožňují vydírat vás na YouTube za 400 USD ročně.
Žádné potvrzení. Dostávám chybovou hlášku pro aplikaci DAZN, protože samozřejmě.
Je čas to prostě ukrást od streamů online. Je to tady v USA za 400 dolarů. Za poslední desetiletí jsem koupil perfektně fungující auta levněji než to.
Můžeš potvrdit, že smart dns funguje na zápas kansas city/lví?