Možná oprava blokování VPN

Podívejte se na SMART DNS. V podstatě dává najevo, že váš provoz pochází z toho regionu.

PIA nefunguje vůbec. Nakonec musíte být docela technicky zdatní, protože nemůžete používat DNS servery v zemích, které nejsou podporovány na Dazn.

Důvodem, proč jsou většina VPN blokována, je ten, že DNS provoz prochází jakoukoli zemí, ve které se nacházíte, a nikoli zemí, ve které jste se zaregistrovali.

Pravděpodobně bude probíhat masivní odliv diváků z USA i z okolních zemí. Sleduji to už 40 let a pokud se mi nepodaří tohle vyřešit, končím navždy. Už žádný NFL pro mě. To je můj hlas svým penězi, časem a snahou, aby moje děti nikdy o tom nic nevěděly.

Abych přidal trochu rozumu. Je to oboustranný meč. U DAZN musíte být připojeni odkud jste si ho původně zakoupili. Pokud vám účet přesunuli kvůli předchozímu GPI, je to z té oblasti.

Takže potřebujete SMART DNS z té oblasti. Nicméně, SMART DNS nezakrývá vaše IP rozsahy, takže potřebujete SMART DNS, která funguje s VPN (neznám žádné “zdarma”). A pak je problém, že všechny VPN jsou na černé listině IP, takže tam dostanete pokutu také.

Hlasujte svými penězi, zrušte své členství a ukažte prostředníček NFL a ujistěte se, že vaše děti to také neuvidí, a tak udělejte generační dopad.

NFL je to jedno. Nikdy na tom nesejde. Zničili sporty tím, že se prodali EA, bez jakékoli kontroly kvality. Prodali se DAZN, což je velmi složité obejít, a nezapomeňme, že každý rok vydělávají miliardy a miliardy zisku, a přesto vám dávají YouTube ve snaze vás vytahat na 400 USD ročně.

Žádné potvrzení. Dostávám chybovou zprávu pro aplikaci DAZN, protože samozřejmě musím.

Je čas to prostě ukrást z online přenosů. Je to tady v USA za 400 dolarů. V poslední dekádě jsem koupil levněji perfektně jezdící auta.