Možná hloupá otázka, ale mohu změnit zemi, ze které kupuji? Je to mnohem levnější, pokud zadám zemi, kde nemám platit DPH (očividně)

Možná hloupá otázka, ale mohu změnit zemi, ze které kupuji? Je to mnohem levnější, pokud zadám zemi, kde nemám platit DPH (očividně)

Lol, potřebujete VPN na koupi VPN

Musíte změnit platební metodu. Země nehraje roli, klidně si vybírejte cokoli, protože VPN to neřeší ani o vás nic nezjistí (pokud je to pravda). Bez ohledu na to, co tam zadáte, PayPal bude i tak uplatňovat DPH vaší země, takže musíte použít kreditní kartu

hahaha, no jo, potřebujete VPN na levnější VPN plán :smiley:

ale proč platit za VPN, když jsou dobré zdarma? Já používám BrightVPN, zatím funguje dobře. záleží na zemi, do které se chcete připojit, ale mají dobré servery v různých zemích.

To je opravdu chytrá odpověď, vlastně.

VPN je všechno v jednom …

Mohu rychle použít nějaké zdarma.
Fakt je, že teď můžu změnit bez VPN a nová cena je mnohem levnější

Budou požadovat kreditní kartu a potvrzení vaší poštovní směrovací čísla nebo adresy atd.? Za zkoušku to stojí, ale jsem si jistý, že YouTube to už vypozoroval a nakonfiguroval svůj portál podle toho.

Dejte vědět, jak to dopadlo.

Proč používáte YouTube Premium?

Souhlasím, věci jako místní daně jsou nesmysl, zvlášť když vezmete v úvahu, jak to původně vypočítali, nazýváno to druhé kolo hodnocení, protože radnice jela na druhém rychlostním stupni a rozhodovala, kolik daní platíte. To je v UK.

Je to další vrstva abstrakce

Jistě, použijte bezplatnou službu a zadejte své platební údaje… určitě neexistuje rychlejší způsob, jak být podveden!

V Argentina máme YouTube Premium a je opravdu levný.

Požádali mě o mé bankovní číslo, karta je registrována v jiné zemi, ale to by nemělo vadit, myslím.
Každopádně jsem zvolil Afghánistán a provedl všechny platby, a bylo to mnohem levnější.

Pokud je to přes HTTPS, nezáleží na tom, přes jaké servery to prochází, nikdo to neuvidí. A pokud používáte debetní kartu místo kreditní, riskujete více. Použijte kreditní kartu, a banky ať mají riziko, a ztratí své peníze. Navíc neplatíte dnes, ale zhruba za 6 týdnů po nákupu. Jednoduché.

Právě jsem to googlil, opravdu! Je to ještě levnější než Indie.

Je obsah nějak omezený?

Požádali vás o CC s argentinskou adresou, jak jste to obešli?

Zkoušel jsem několik zemí, požadují kartu registrovanou v téže zemi. Jak jste to obešli?

Nechci znít toxicky, ale můžete použít YouTube Vanced na to.