Takže jo, zjistil jsem, že jsou různé regiony s různými cenami losů, některé jsou opravdu levné, což je naprosto znechucující pro ty, kteří mají normální až vysoké náklady na každý los. Takže moje otázka je, může VPN fungovat k levnějším cenám nebo doživotí vězení?
(Také je to možné zakázat?)
Ne, jakmile si založíš účet, jsou ceny navždy spojeny s tvým Google/obchodem účet. Vývojáři řekli, že je nemožné to změnit i s VPN
Ne, to nemůžeš. A používání VPN by ti mohlo přinést ban. Plus důvod, proč mají jiné regiony levnější ceny, je regionální cenová rozdíly. Například dolar, který máš ty, může být ekvivalentem 5 dolarů jinde. Různé ceny berou v úvahu všechny tyto faktory, aby bylo vše nakonec spravedlivější.
Ne, ale mnoho hráčů používá indickou VPN k vytvoření účtu, což je opravdu levné ve srovnání s ostatními regiony. Například plný los stojí méně než 5k CP. & jakmile je účet vytvořen, není třeba VPN pro hraní. Pouze pro vytvoření účtu.
Iferg přijde na to, že je to tvůj reálný ID
Proč si lidé myslí, že VPN je řešením všeho? To nic nerobí, jen mění tvou IP adresu, nejdřív se něco nauč.
Co můžeš udělat, je založit druhý účet v levné zemi, například v Indii, to by fungovalo
Rozumím, teď když o tom přemýšlím, bylo by to pro ostatní nespravedlivé. Nejdřív jsem nemohl přemýšlet o důsledcích, díky za objasnění.
Kurňa, měl jsem to udělat dřív. Ale pokud si založím nový účet, přijdu o všechny své legendární série i diamantové kamufláže a některé exkluzivní postavy a skiny zbraní 
Chci to udělat, ale jak? A ovlivní to můj ping?
Můj server je 4550CP pro plný los
Jak to můžeš udělat? A nezpůsobí to, že budeš mít špatný ping?
Jo! To je dobré pro nové hráče. Nebo pro ty, kteří chtějí začít znovu.
Mnoho hráčů má hlavní účet a druhý. Nevím, kolik důvodů je pro druhý účet.
Ne, to nebude mít vliv na tvůj ping. Nejprve potřebuješ VPN. Indickou VPN. Když zkontroluješ IP, řekne ti to, že jsi připojen k internetu z Indie. Jako bys byl Ind. Pak potřebuješ globální verzi CoDM. Předpokládám, že používáš Garenu!! Každopádně, pak si založíš nový účet, a když je hotovo, vypneš VPN a už ji nepoužíváš; protože to není potřeba.
Vím, že to mnoho lidí dělá. Plus mnoho z nich prodává své účty, ale nedoporučuji, abys kupoval nebo prodával účty CoDM. Víš, je to nelegální. Nemusíš se bát, protože VPN používáš jen na velmi krátkou dobu, třeba pár minut, jen na vytvoření nového indického účtu.
Bratr battle pass v Indii stojí 220CP, plný los méně než 5k CP.
jsi jen drzý a nespravedlivý tady. Kup si to sám, nezasloužíš si to, protože používáš nespravedlivé metody.
ne, jsi jen namyšlené dítě, které chce levné ceny, zatímco ostatní platí plnou cenu. Nesmíš si to zasloužit, zlepši se.