Za poslední dva dny MLB TV vůbec nefungovalo. Vyzkoušel jsem asi tucet různých serverů, včetně Kanady a Mexika, a žádný neumožnil přehrát zápasy MLB TV.
Ahoj, děkujeme, že jste nás na to upozornili. Někdy může být přístupnost služby vyřešena vypnutím funkce Cleanweb, takže by bylo skvělé, kdybyste to mohl zkusit. Na většině zařízení najdete tuto možnost v aplikaci Surfshark → Nastavení > Nastavení VPN.
Pokud to nepomůže, stojí za to kontaktovat náš zákaznický servis na [email protected] nebo přes Live Chat na našem webu, aby mohli dále vyšetřit problém.
Surfshark mi fungoval rok nebo dva, ale v roce 2024 přestal pracovat pro MLB.
MLB, Amazon, Cox jsou jen některé ze stránek, které s Surfsharkem nefungují. Přeji si, abych si ho nikdy nekoupil.
Také se nemohu připojit. Můžu dosáhnout na servery mimo Severní Ameriku, ale ne na svou dedikovanou IP.
MLB mi fungoval díky vypnutí Clean Web v této sezóně.
Mám také stejný problém. Každý USA server, včetně mé dedikované IP. Oni to zkouší svalovat na moje nastavení. Ano, protože jsou všechny špatné na routeru, iPhone a PC, které se připojují různými způsoby a protokoly. Není možné, že by to bylo na jejich straně. Někdo by se měl podívat do toho. Funguje to na zahraničních serverech, ale to, co opravdu potřebuji, je moje dedikované IP.
Existuje nějaký trik, jak dostat Amazon do chodu? Mám to na MacBooku s prohlížečem Arc, pokud je to relevantní. Může to být Arc.
Přidávám se k těm, kteří to nedokážou dostat do chodu na žádném serveru. Na začátku sezóny to fungovalo bez problémů.
Změnil jsem na server ve Velké Británii, vypnul malé pakety a změnil protokol na OpenVPN TCP. Předtím byl protokol na auto.
Po vyzkoušení doporučení tady to fungovalo i nám.
Na Chromecast s Google TV.
Jo, je to letos s MLB velmi nestabilní. Včera jsem zrušil předplatné, nestojí to za ten rozruch.
MLB mi s Surfsharkem fungovalo roky. Občas se zdá, že přestane na jeden den, a pak zase funguje. To je poprvé, co si pamatuji, že mi nefungovalo dva dny po sobě.
Jediný z těch tří, u kterého jsem se nedokázal dostat do práce, byla Cox, ale s ostatními je to v pohodě.