Zjistil jsem, že klient AnyConnect funguje, pokud ho necháte připojený asi minutu (pokud jste si ještě nevložili beta verzi)
Děkuji, Cisco
Zjistil jsem, že klient AnyConnect funguje, pokud ho necháte připojený asi minutu (pokud jste si ještě nevložili beta verzi)
Děkuji, Cisco
Stejně tak.
Všichni moji klienti při pokusu o připojení obdrží tuto zprávu: “připojení bylo ukončeno, protože vzdálený počítač neodpověděl včas”
Včera jsem odinstaloval aktualizaci KB 5011487, protože měla selhání aktualizace, které způsobilo problémy s připojením VPN klienta (L2TP problém, ale zdá se, že jen u mě), nyní jsou aktualizace pozastaveny a tato aktualizace je skryta, ale jak reportují moji klienti, nemohu se připojit k VPN klienta.
Máme stejné problémy v Kanadě přes několik klientů a VPN nastavení.
Zdá se, že to ovlivňuje asi 75 % mých klientů, kteří používají Meraki Cloud Auth pro VPN.
Dostávám zprávu “připojení bylo ukončeno, protože vzdálený počítač neodpověděl včas” s Meraki VPN také. Myslel jsem, že to narušil jiný Windows update, ale počkám a uvidím…
Všichni uživatelé nemohou ověřit přes L2TP VPN. Více lokalit, více OS. Verze firmware 15.
Právě zveřejnil zaměstnanec Meraki tento příspěvek na jejich komunitní tabuli: https://community.meraki.com/t5/Security-SD-WAN/VPN-Connection-Issue-remote-computer-did-not-respond-in-a-timely/m-p/142191/highlight/true#M35984
Zaměstnanec Meraki potvrdil problém s jejich Servery cloudové autentizace: https://community.meraki.com/t5/Security-SD-WAN/VPN-Connection-Issue-remote-computer-did-not-respond-in-a-timely/m-p/142191/highlight/true#M35984
FWIW, my nemáme žádné problémy s používáním Anyconnect.
Tady je to, non radius klienti
Nechte mě přistoupit k hromadě problémů. Máme podobné problémy. Více zařízení napříč různými OS
Máte někdo další problémy s lokalizací? Stav VPN ukazuje, že je připojena a vše je zelené, ale žádný provoz mezi sítěmi neplyne.
Uložte si tuto stránku do záložek pro budoucnost: Meraki Status
Ano, je známý problém s Meraki autentizací. “Aktivita pracuje na opravě”
Znovu se to zaseklo a už nevím, jak se podívat svým klientům do očí ![]()
Stále to je dole pro nás.
Post říká, že před 3 hodinami byla věc vyřešena.
Má ještě někdo potíže?
Právě jsem to viděl na svém Dashboardu:
“Naše inženýrské týmy úspěšně identifikovaly a odstranily původní příčinu problému, který ovlivňoval Meraki Authentication pro klientské VPN, načítání konfigurace zařízení a MT komunikaci s Dashboardem, a očekáváme, že normální služba bude brzy obnovena. Děkujeme za vaši trpělivost a podporu během tohoto období.”
Existuje problém s Windows aktualizací, který jsme řešili v posledních týdnech. Povolili jsme AnyConnect a VPN nyní funguje mnohem hladčeji.
Mám tento problém u několika klientů, kteří používají Meraki cloudovou autentizaci.
U mě ne, 16.16 je stále naplánována na později tento týden. Mám na čekání asi 15 minut na telefonu, dostávám hlášku “vyšší než obvyklá zátěž hovorů”, takže předpokládám, že nás tím prožívá více.