Mám Spotify Premium a tohle je třetí reklama během hodiny. Je to normální? Můj kamarád, který Premium nemá, říká, že reklamy dostává zřídka

Mám Spotify Premium a tohle je třetí reklama během hodiny. Je to normální? Můj kamarád, který Premium nemá, říká, že reklamy dostává zřídka

To jsou Roganovy reklamy, ne Spotify. Ať máš Premium nebo ne, uslyšíš o Onnit. #KeepHammerin

Reklamy jsou umístěny Roganem, ne Spotify, jako všechny ostatní podcasty s reklamami uvnitř pořadu. Tato reklama je sponzorována manscape

Dny slávy na YouTube opravdu dýchají znovu.

Žádné reklamy, žádná chytroláctví, lepší časy.

Profesionální tip, posuň časový posuvník na konec

Nemůžeš zastavit reklamy na podcasty na Spotify tím, že zaplatíš. Tyto reklamy vložil Joe Rogan a ne Spotify.

Jediný způsob je použít VPN (lokace v Evropě) nebo se přestěhovat do Evropy, kde jsou cílené reklamy zakázány vládou EU.

Teď natáčím 300 jeho podcastů, když jsem na VPN ve Francii. Ani jedna reklama v těchto 300 epizodách. Pokud vypnu VPN, nedostanu se přes 40 minut žádné epizody bez reklamy.

Obvykle dostanu jen jednu, možná dvě skupiny reklam během podcastu.

Stahuji epizody a téměř nikdy nedostávám reklamy, 99 % času, nevím proč. Nemám Premium.

Prostě přeskakuji dopředu, spamuju tlačítko +15 sekund, dokud to neskončí.

Reklamy jsou pro mě opravdu různé. Včera se mi zdála, že v epizodě byly asi dvě každých 40 minut, a to i přesto, že mám Premium. Jinde dostanu několik na začátku jako skupinu a pak náhodně během epizody. Není to nikdy konzistentní.

Jo, dostávám více reklam. Také jsem člen Premium.

Je to přímo v samotných podcastech?

Dostávám hodně a mám Premium. Upřímně mě to štve. Často musím Spotify restartovat, protože po reklamě zmrzne.

Mám Premium, ale reklamy nedostávám, žádné placené reklamy, žádné reklamy vložené do podcastu. Mám kamarády s Premium, kteří říkají, že reklamy vždy dostávají. Je to zvláštní.

0 reklam na ploše. Pořád mi přijde až neuvěřitelné, kolik lidí používá své telefony úplně na všechno. Zdá se mi, že většina dětí kolem 20 let, se kterými mluvím, SNAD ANI NEMÁ POČÍTAČE.

Myslím to samé, člověk.
Je zajímavé, jak některé epizody nemají žádné reklamy, zatímco jiné mají tři během prvních 25 minut.

Vždy mi to umožní přeskočit reklamu na konec, takže ji nemusím poslouchat :man_shrugging:

Jen posunu časovač a přeskočím je. Platím za to, abych neviděl reklamy, ale stejně dostávám reklamy.

Mám 75 % Athletic Greens, 20 % Square Space, 5 % Manscape, 5 % nějaké značky spodního prádla

Nikdy nedostávám žádné reklamy při sledování podcastů na Spotify. Co se děje?

A nemám ani Premium a obvykle sleduji na webové aplikaci v prohlížeči