Mám si pořídit Surfshark VPN v Pakistánu?

Momentálně používám ExpressVPN a funguje skvěle… Ale upřímně je to tak drahé a slyšel jsem o Surfshark, ale bohužel jsem se nemohl dostat na jejich web bez připojení k VPN, i když jsem si ho stáhnul z App Store, kde vidím roční poplatek 6 tisíc, což je pro mě docela působivé… Takže otázka je, narazím na nějaké problémy s připojením nebo ne?

Používám surfshark už 3 roky a funguje skvěle. Minulý měsíc přestal na pár dní fungovat, ale při změně VPN protokolu začal znovu fungovat. Používám ho na všech svých zařízeních a můžete ho také použít k přehrávání Disney, Netflix, Max a dalších streamovacích služeb.
Jednou z velkých výhod surfsharku, kterou ostatní VPN nemají, je možnost přihlásit se na neomezeném počtu zařízení.
Takže v mém kruhu přátel jeden z nás platí za předplatné na 30 měsíců a všichni to používají, když vyprší, platí jiná osoba.
Podle mého názoru je to nejlepší VPN kvůli neomezenému počtu zařízení, na která se můžete přihlásit. Všechny ostatní funkce jsou v podstatě stejné u většiny hlavních VPN poskytovatelů.

Používám Nord VPN přes cashback… Rakuten.. stojí mě to jen 19,99 dolarů na dvouletý plán.

Surfshark je dobrý, osobně používám Proton, ale to by pro tebe mohlo být příliš drahé.

V Pakistánu nyní Surfshark VPN nefunguje správně.

Zvolte Proton. Přesunul jsem se z Nord na Proton a je to dobré. Připojení je rychlé a rychlost výrazně neklesá během stahování.

Moje společnost používala surfshark 2-3 měsíce zpět. Jsme asi 20 zaměstnanců. Rychlost byla dobrá pro USA, ale bohužel nevím, proč najednou přestal fungovat (myslím kvůli problémům s předplatným). Teď všichni používáme bezplatné VPN jako Urban VPN nebo Browsec.

Používám IP vanish a nedávno jsem vyzkoušel PIA, fungovalo to dobře, ale zatím zůstávám u IP vanish.

https://youtu.be/wVYG1mu8Lg8?si=fjwqvw_sDrEfj9S- Přejdi do popisu tohoto videa, tam je kód kupónu na slevu a 3 měsíce zdarma k vyzkoušení Surfshark VPN.

Surfshark je nejlepší! Používám ho téměř dva roky a funguje skvěle!

Já používám s surfshark. Funguje to dobře. Přihlášení do aplikace je jednoduché, jen musíte VPN zapnout a je to.

Ahoj, jaká je zatím zkušební zkušenost s VPN? Myslím, že tento týden byla asi docela slabá. Našel jsi nějaké nastavení, které funguje dobře?

Můžeš vysvětlit jak?

Je to nejlepší nabídka, kterou jsem zatím slyšel :heart:
Díky!

Použil jsem ji také, jejich bezplatný plán :joy:, ale neustále přepínám zařízení každý den, téměř na všech hlavních platformách, proto potřebuji spolehlivou, která funguje na všech platformách.

Ať žije PTA… Zničili toho hodně.

U mě funguje dobře. Někdy se musím odpojit a změnit servery, pokud mám pocit, že to laguje.

PIA stojí asi 8 tisíc ročně, nejsem si jistý s IPVanish.

Hlavně k streamování a používání sociálních aplikací jako X, občas i na hraní her!

Vytvořte si účet na rakuten.com, podívejte se na cashback u NordVPN… teď nabízí NordVPN 20% cashback, takže dostanete pouze 20% zpět z vaší nákupu… a částka bude připsána na váš PayPal účet… Někdy Rakuten nabízí cashback až 80-100%… Ujistěte se, že nejprve zkontrolujete nabídku… A přečtěte si podmínky, než to uděláte… Většinou je možné tuto nabídku využít pouze pro nového uživatele NordVPN.