Mám se bát těchto úniků DNS a WebRTC?

Používám virtuální privátní síť a ukazuje se, že když jsem připojen, dochází k únikům DNS a WebRTC. Nicméně, tyto úniky nejsou moje IP. Nejsem v Spojených státech.

V takovém případě bych se měl obávat úniků DNS a WebRTC, i když to není moje IP? Nebo je to naprosto v pořádku, protože to, co uniká, není moje IP?

Screenshot testu: https://imgur.com/a/Vy38xgz

Uprava: nepoužívám Mullvad VPN, jen jsem použil jeho nástroj pro kontrolu úniků

Testovací stránka MullvadVPN není vhodná pro kontrolu, zda ostatní VPN služby fungují správně.

u/TairikuOokami má pravdu, ale rád bych doplnil… vaše WebRTC IP adresa a vaše běžná IP adresa jsou identické, takže pokud jsou obě z VPN, měli by být v pořádku.

Mullvad, stejně jako komerční VPN s touto stránkou, Vám pouze říká, že nepoužíváte jejich VPN (což není v tomto případě příliš užitečné).

Použijte tyto dvě stránky k testování DNS.

Děkujeme, že jste poslali svůj dotaz do /r/PrivacyGuides! Ujistěte se, že jste si přečetli náš web, pokud jste tak ještě neudělali, váš dotaz už mohl být zodpovězen. Pokud tam najdete odpověď, odpovězte odkazem na stránku, aby i ostatní mohli pomoci! Pokud zde nedostanete odpověď, kterou hledáte, můžete se zeptat i na našem fóru, je to skvělé místo pro hledání rad a sdílení znalostí mimo Reddit.

Jsem automat a tato akce byla provedena automaticky. Pokud máte jakékoli dotazy nebo obavy, kontaktujte prosím moderátory tohoto subredditu.

Upozornění: nejsem člověk, ale robot, takže mé odpovědi jsou automatické.