Zkoušel jsem ji nainstalovat, ale stále se zasekla na 19 %, i když restartuji počítač a instaluji znovu. Nedokážu to překročit. Má někdo řešení nebo mi může pomoci tento problém vyřešit? Naposledy jsem takový problém neměl.
Máte nainstalovaný Malwarebytes Privacy VPN nebo jiné produkty Malwarebytes?
Ne, nakonec se mi to podařilo nainstalovat. Je to problém s instalací, trvalo to velmi dlouho, než to postoupilo od 19 %, možná tak 20 minut.
Děkuji za zpětnou vazbu. Budeme sledovat, zda se objeví podobné problémy u dalších uživatelů.
Mám stejný problém na dvou počítačích.
Zkoušel jsem několikrát stáhnout setup Malwarebytes a spouštět různé verze, prošlo to přes 19 %, ale zaseklo se na 35 %. Na jiném počítači s lepším internetem to šlo přes 19 % asi za 5 minut, takže to může být problém s rychlostí internetu, i když s rychlostí 200 Mbps to stále nějak trvá.
Stejný problém, právě instaluji, zasekla se na 19 %, doufám, že to časem doplní.
Tento problém mám nyní na svém notebooku s Windows 10. Zaseklo se to na 19 % asi na 15 minut.
Jason od Malwarebytes podpory.
Doufám, že vás tento vzkaz zastihne ve zdraví. Rád bych se ozval ohledně vašich nedávných problémů. Momentálně nevíme o žádných probíhajících problémech, takže by bylo užitečné pracovat přímo s vámi, abychom identifikovali a vyloučili možné vnější faktory.
Pošlete mi soukromou zprávu se svou e-mailovou adresou a spojíme vás s poradcem, který zaznamená tento incident do našeho podpůrného systému.
Děkuji, že jste nás informovali. Přeposílám to našim inženýrům k vyšetření.
Stejně jako OP, nakonec se mi to instalovalo v pořádku, jen to zůstalo na 19 %, a za 15-20 minut náhodně skočilo na dokončenou instalaci. Jen ta mezera, kdy přemýšlíte, jestli to funguje, nebo ne.
Jen jsem vám chtěl dát vědět, že mám stejný problém, takže je to stále aktivní! Velmi zajímavé.
Rád slyším, že to bylo nainstalováno. Nicméně, nezní to jako běžná zkušenost, kterou bychom chtěli, zvlášť s takovým dlouhým čekáním. Pokud mi můžete poslat soukromou zprávu se svou e-mailovou adresou, rád bych shromáždil nějaké logy z instalace, abych lépe pochopil, co se v této situaci stalo.
Děkuji, že jste na to upozornili. Pošlete mi soukromou zprávu se svou e-mailovou adresou. Tento problém může být způsoben různými vnějšími faktory, a proto bychom rádi individuálně zkontrolovali váš případ, a můžeme vám přiřadit agenta, který vás kontaktuje.