Mám přejít kvůli Black Friday nabídce?

Momentálně používám Mullvad méně než dva měsíce. Viděl jsem, že právě běží 70% sleva na Proton VPN včetně 12měsíčního plánu, což dle mých informací stojí 35,88 USD + daně předem. Zdá se to levnější než platit 5 USD měsíčně po dobu 12 měsíců za Mullvad. Stojí to za přechod jen kvůli tomu? Můžu stejnou nabídku získat i příští rok? Hlavně bych ho používal na Linuxu, MacOS a iOS. Možná nějaké streamování. Mám být vědom i nějakých hlavních rozdílů? Také uvažuji, že si vyzkouším Proton Mail, pokud je to důležité, taky s Black Friday slevou. Předem děkuji.

Opravdu záleží na vašem použití, jedním z důvodů, proč dávám přednost Proton VPN, je port forwarding a 10 VPN slotů místo Mullvadových 5. Pokud platíte kryptoměnami, můžete získat Mullvad za 4 dolarů měsíčně.

Kdybych to byl já, tak bych využil nabídku Proton VPN, abych ji vyzkoušel na různých operačních systémech. Pokud se vám nelíbí, mají garanci vrácení peněz do 30 dní, takže se můžete vrátit k Mullvad.

Přešel jsem z Mullvad na Proton. Je to skvělé.

Přešel jsem z Mullvad, protože jsem zjistil, že Mullvad je špatná služba. Přerušovaně jsem ztrácel spojení, byl blokován některými službami kvůli blacklistovaným IP adresám, skoro toho lituji, že jsem to zkoušel.

Dříve jsem používal Mullvad a vzpomínám si, že jsem byl občas blokován na webech. U Proton to zatím moc nezažívám.

Používám ho na MX Linux Chromebooku a funguje to. Jen nečekejte pěkné intuitivní rozhraní. Ale dělá to, co má.

Neobnovuje se za stejnou cenu, doporučuji 24měsíční plán, abych ho měl na déle.

Pcmag má dvouletou nabídku BF za 2,49 USD/měsíc.

https://www.pcmag.com/deals/early-black-friday-deal-75-percent-off-the-top-rated-proton-vpn

Používám sadu aplikací Proton a jsem opravdu velmi ohromen. Proton Pass zatím nenahradí 1Password, ale mít sekundární účet, kam mohu něco přidat, je skvělé. Extra úložiště s zašifrovaným disky je úžasné, což znamená, že můžete zálohovat svoje fotky nejen z iOS, ale i z Androidu do zabezpečeného cloudového pevného disku.

Právě jsem přešel k této nabídce. Skvělý nákup. Proton mi zde v USA skvěle funguje. Používal jsem plán za 9,99 USD měsíčně, abych to vyzkoušel.

Preplácíte Mullvad na 12 měsíců, nebo platíte měsíčně?

O Linuxu slyším, že je velmi problematický s celým Proton suite. Čeká nás BF 2025.

Pokud potřebujete/IPV6 používáte, na Windows nebo Androidu zapomeňte na Proton, nezavedli úplné pokrytí a mazají příspěvky, které to řeší.

Mullvad a IVPN jsou dvě společnosti, které to dělají dobře.