Včera jsem si koupil předplatné s dedikovanou IP adresou. Funguje to dobře na Windows. Dnes jsem spustil MacOS:
“Dedicated IP” se vůbec nezobrazuje v seznamu serverů. Našel jsem náhodný článek, kde bylo řečeno, že musíte změnit VPN protokol z Auto na OpenVPN (UDP).
Učinil jsem tak, což alespoň způsobilo, že “Dedicated IP” se zobrazil v seznamu serverů, ale teď když na něj kliknu, připojí mě to k náhodnému serveru, nikoli k jednotné dedikované IP adrese, kterou mám registrovanou.
Na Windows je kliknutí na tři tečky vedle Dedicated serveru otevře okno s informací o jedné zemi a jednom serveru, které mám. Na Macu to dělá toto:
Požádali mě, abych smazal všechna nastavení aplikace. Učinit jsem tak neřekl. Nic to nevyřešilo.
Požádali mě, abych úplně odinstaloval aplikaci a použil třetí stranový čistič aplikací pro Mac k jejímu odstranění, poté ji znovu nainstaloval z obchodu s aplikacemi. To nepomohlo.
Požádali mě, abych zadal název svého serveru do adresního řádku, což jsem udělal, a mohu se s ním připojit.
Požádali mě, abych otevřel seznam dedikovaných serverů, což je zjevně seznam DNEŠNÍHO všech dedikovaných serverů, najděte ten svůj a připojte se k němu. Nejsou seřazeny abecedně. Mohu se připojit ke komukoli s dedikovanou IP, ne jen k své vlastní.
Zástupce podpory řekl, že je konec jeho směny a odpojil se.
Ahoj, tvůj příspěvek byl automaticky odstraněn, protože tvůj účet nesplňuje naše karmické požadavky. Účty musí mít minimálně 100 celkového karma, aby mohly psát do tohoto subredditu. Toto pravidlo má zlepšit kvalitu odesílaných příspěvků a snížit zneužívání od trollovacích účtů.
Jsem bot a tento krok byl proveden automaticky. Pokud máš nějaké otázky nebo obavy, kontaktuj prosím moderátory tohoto subredditu zde.