Zkouším najít odpověď tady.
Momentálně jsem v SoCal a chci živě vysílat nějaké místní rádio a možná i další věci na Twitchi.
Zkoušel jsem PIA VPN. Mají virtuální server v TW, ale byl detekován a zablokován. Přemýšlel jsem, jestli je nutný fyzický server. Vím, že je to většinou o “zkoušení a chybách”, ale pokud má někdo úspěch s VPN a je ochoten se podělit, opravdu bych ocenil.
Díky!
Platím za ExpressVPN. Je to nejdražší z toho, co jsem slyšel. Používám ho už 5 let. Nemám problém s připojením na žádný server na světě. Před tím jsem zkoušel NordVPN, a to bylo katastrofální.
To je skvělé vědět. Jo, zdá se to být drahé, ale víš co, platíš za to, co dostaneš. Jsem rád, že ti to funguje. Vzpomenu si na to. Díky za sdílení!
Pokud si dobře vzpomínám, můžeš používat až 8 zařízení s jedním účtem. Loni, když chtěl můj brácha vyzkoušet VPN, protože najednou si myslel, že ho starší brácha sleduje, tak jsem mu dal své údaje k účtu. Nejprve chtěl zkusit levnější alternativu. Nepamatuji si, kterou to byla, ale výsledek je, že teď používá ten můj.
Rozumím. Mohu se zeptat, používáš náhodou Twitch? Zkoušel jsem PIA a Surfshark. Oba mi vypsaly zprávu “byl detekován proxy nebo odblokovač. Tento prémiový obsah nebude dostupný.”
Chtěl jsem se zeptat, jestli bys byl tak laskav a otestoval tento místní rádio stream na tvém ExpressVPN a zjistil, jestli to funguje? Myslím, že je potřeba dedikovaná IP adresa, aby se obejstila jejich detekce, ale může se mýlit. Nemusíš mít aplikaci. Můžeš jen zadat odkaz do prohlížeče. Díky!
大眾廣播/ KISS živě
Špatné zprávy. Vyzkoušel jsem to za tebe. Připojil jsem se k VPN serveru na Tchaj-wanu, v Hongkongu a Japonsku; všechny tři mi v čínštině zobrazily chybovou zprávu, která v podstatě říkala něco v tom smyslu, že byl detekován proxy nebo odblokovač. Takže myslím, že to je pro mě konec? Omlouvám se, že jsem nositelem špatných zpráv.
Pokud chceš poslouchat tchajwanskou rozhlasovou stanici, mám domácí kinovou sestavu. Můj přijímač má vestavěné internetové rádio, které mi umožňuje poslouchat tchajwanské rozhlasové stanice přes internet. Nevím, jestli to pomůže.
Díky, kamaráde! Pomohl jsi mi potvrdit, že anti-VPN technologie Twitchi je vážná věc. Pravděpodobně opravdu potřebuji dedikovanou IP, jak jsem říkal.
Ušetřil jsi mi spoustu problémů. Mám jiná způsob, jak přistupovat k jejich rádiu. Byla jsem prostě tvrdohlavá a chtěla zjistit, jestli můžu obejít jejich systém. Zdá se, že ne haha. Ještě jednou díky, že jsi pomohl bráškovi. Opravdu si toho vážím 
Není zač. To nebylo nic. I já jsem se naučil o anti-VPN technologii Twitch. Měj se hezky.