Má někdo štěstí s VPNkami

Slyšel jsem, že byste měli mít VPN bez ohledu na to – abyste zabránili virům a ochraně soukromí apod. Ale také proto, abyste někdy získali víc pořadů na streamovacích službách.

Měl někdo štěstí nebo mi může někdo doporučit spolehlivou službu pro nás Australany?

Tento příspěvek byl označen jako nepolitický. Prosím, dodržujte toto a udržujte diskusi na téma, bez politických materiálů.

Jsem bot a tato akce byla provedena automaticky. Pokud máte jakékoli otázky nebo obavy, kontaktujte prosím moderátory tohoto subredditu (/message/compose/?to=/r/australia).

VPNky nesnižují ‘viry’, ale mohou pomoci chránit vaše soukromí nebo být použity u streamovacích služeb.

Použil jsem Mullvad a byl jsem s nimi velmi spokojen. Jsou to služba na měsíc po měsíc, která se neobnovuje automaticky, a mají skutečnou nulovou logovací politiku. Spoustu serverů, žádný pokles rychlosti si nevšiml.

Používám Proton VPN, má bezplatnou verzi, pokud ji chcete nejprve vyzkoušet.

Používám Cyberghost, můj partner ho používá k získání některých pořadů dostupných pouze v amerických streamovacích službách.

Poznámka: používání VPN znamená, že budete sdílet stejnou veřejnou IP adresu jako mnoho dalších po celém světě. Služby jako Netflix to vědí a blokují určité IP adresy od VPN poskytovatelů, protože každý zkouší to samé. Někteří poskytovatelé VPN mají bonusovou možnost pro streamování, když zaplatíte víc, abyste mohli streamovat a Netflix apod. nebude vás blokovat. Některé jiné společnosti mohou zahrnout komponentu streamování automaticky. Jen si to prostudujte a zjistěte, co vám vyhovuje.