Spectrum je jedním z nejhorších ISP na blokování a omezování iptv. Nikdy jsem neslyšel, že by blokovali odkazy od real-debrid. To je jeden z důvodů, proč používat real-debrid, aby se skryla vaše aktivita.
Tady je jedna věc, kterou můžete zkusit:
Spectrum
nainstalujte a otevřete “myspectrum app”
Security Shield je ve výchozím nastavení povolen na vaší pokročilé domácí WiFi službě. Nicméně, můžete tuto funkci vypnout a zapnout podle potřeby:
Přejděte na záložku Služby & Zařízení a vyberte Security Shield.
Poté přepněte přepínač Security Shield podle potřeby.
Právě mám tento problém také! Také mám Spectrum a začalo to fungovat znovu s VPN. Asi nás Spectrum sleduje lol. Jediná věc, kterou teď řeším, je, že když se přihlásím ke svému účtu AllDebrid s VPN zapnutým, hlásí to “error no dedicated servers allowed”, takže mám strach, že bych mohl být zabanován nebo něco. Viděl jsi to také?
Mám také pocit, že můj americký ISP Cox Communications blokuje veškeré streamování uložené v Real Debrid z jakéhokoliv zdroje, který se snažím použít bez VPN na svém druhém generaci Amazon Fire TV Cube, kromě Stremio.
FilmPlus, CinemaHD, Kodi (Seren, FEN Lite, FEN, Umbrella, The Crew, Asgard atd.) Všechny zdroje fungují dobře, když mám zapnutou VPN.
Stremio je jediný způsob, jak mohu sledovat obsah z Real Debrid na svém Fire TV Cube bez použití VPN.
Další věc, kterou můžete zkusit, je změnit DNS servery, pokud používáte ty od svého ISP, možná je blokují právě tam… Pokud máte štěstí, stačí přepnout na Google nebo Cloudflare a pokud to funguje, VPN už nebudete potřebovat.
Říkáte, že první věc, na kterou jste si vzpomněli, bylo zkontrolovat s VPN, u doplňku, který nebyl aktualizován už 2 roky. Nezastavili jste se a nepřemýšleli, že to může být doplněk a prostě nezvolili jeden z doplňků, které jsou zde zmiňovány šestkrát denně. Baka!
Ano, to je vždy odpověď, kterou dostávám, když si stěžuji na Spectrum, i když jsem hned po instalaci Spectrum řekl “Hej, hotovo, mějte hezký den!” a vyšel z mého domu.
Sakra. To samé se stalo i mně teď. Už nepoužívám Kodi, ale mám nastavený Alldebrid na Stremio a od dvou dnů mi přestalo fungovat streamování videí přes Alldebrid. Vyzkoušel jsem to tím, že jsem normálně zkoušel streamovat film na svém telefonu a stále se objevovala chybová hláška o síťi. Takže jsem vypnul WiFi a zkoušel znovu jen s mobilními daty a fungovalo to.
Také používám Alldebrid pro jejich prémiový stahovač souborů. Odstraňuje pomalá omezení stahování, která uveřejňují pirátské média online, a dávají je za paywall. Proč byste měli platit za něco, co ukradli, lol.