Má někdo možnost sledovat zápasy přes Kodi na Firesticku? Přemýšlím o vypnutí kabelovky, ale stále chci sport.
Obvykle streamuji všechny zápasy přes r/nflstreams. Mám Kodi, ale nenašel jsem spolehlivý stream.
Použij Gamepass s VPN. Kupoval jsem to pro iOS každý rok a pak to jen přetáčím nebo sleduji na iPadu. Funguje bez problémů za asi 150 dolarů na sezónu.
Ano, určitě. Pokud chceš spolehlivou službu, přihlas se na Smooth Streams a nainstaluj jejich doplněk. Stojí 30 dolarů každé tři měsíce a poskytne ti všechny NFL zápasy ve Full HD. Vyzkoušel jsem je všechny a toto je jednoznačně nejlepší.
Mám Firestick s Kodi už pár let. Můžeš sledovat zápasy přes Sports devil, Phoenix a aplikace pro profesionální sporty. Také dostaneš všechny UFC zápasy. Miluji svůj stick ![]()
![]()
Nenašel jsem konzistentní sportovní aplikaci přes Kodi. 90 % času dostanu chybu “stream se nepodařilo spustit”.
Kvalita na Kodi je podezřelá. Frustroval jsem se s tím a místo toho jsem vzal Gamepass, což není bez problémů (potřebuješ slušnou VPN), ale je to spolehlivé a ve vysoké kvalitě. Navíc dostaneš NFL Network a žádné blackouty zápasů.
Používám Kodi přes Raspberry Pi, takže to není úplně to samé, co tvá situace, ale podobné. Pokud jsi trpělivý a nevadí ti přerušení a nějaké potíže na den zápasů, můžeš využít doplňky (zdarma), které jsou zde zmíněny. Ovšem pokud jsi jako já v neděli nervózní, stojí za to přejít na spolehlivější řešení, například NFL Gamepass s VPN. Je to dražší, ale je to velmi spolehlivé a umožní ti sledovat staré zápasy. O SmoothStreams jsem slyšel dobré věci, ale sám jsem je nikdy nevyzkoušel. Minulou sezónu jsem měl SportsAccess, a fungovalo mi to asi 95 % času, s výjimkou velkých MMA PPV karet, které způsobily výpadky, což se mi ale stalo jen jednou za sezónu. Je to trochu nervózní, ale za tu cenu to stojí. Často je to o tom, co si za peníze koupíš, když ušetříš na kabelové televizi. NFL Gamepass je levnější, ale vyžaduje VPN a nějaké další kroky, jako chromecast nebo spojení s TV. SportsAccess a SmoothStreams jsou levné, ale ne vždy spolehlivé. Sportsdevil a Castaway nebo /r/nflstreams jsou zdarma, ale jsou to pořádné programové výzvy, obzvlášť při zápasech Packers.
Mám Kodi na Firesticku, rád bych slyšel odpověď i na tohle.
Zajímá mě, jaké jiné možnosti mají lidé. Žiji mimo trh a můžu najít streamy přes chromecast. Jen problém je, že to zatěžuje počítač jako prostředníka. Mám také Roku box a ptám se, jestli existují další možnosti.
Sleduji Gamepass přes Kodi na FireTV Stick. Funguje to perfektně. Ale jsem v Německu, funguje Gamepass v USA stejně jako v mezinárodním režimu?
Nemám kabelovku a mám Firestick. Pro fotbal většinou používám digitální anténu. Pokud nejsi v Wisconsin? Pokud ano, dostaneš všechny místní zápasy a zápas v neděli večer. A pak můžeš streamovat zápasy v pondělí večer přes ESPN.
Můj kamarád to minulou sezónu zkoušel, několik zápasů jsem sledoval s ním. Kvalita byla velmi variabilní. Někdy téměř dokonalá s pár záseky, jindy hrozná kvalita s častými zamrznutími. Myslím, že bychom měli hledat jiné řešení.
Všechna moje sportování sleduji přes Kodi. Převážně NFL, fotbal (1. a 2. Bundesliga, PL), Formule 1.
Zdarma streamy jsou takové průměrné.
Používám /r/SmoothStreamsTV a je to opravdu dobré! všechny sporty, které chceš.
Také pro informaci, v závislosti na zařízení, které používáš, můžeš získat PlayStation Vue s balíčky na fotbal, například jsem měl Zónu Redzone za celoroční fixní poplatek 40 dolarů. Pokud používáš něco jako Firestick, mám tam Twitter app na sledování těch zápasů, aplikace CBS a další ukazují zápasy, které vysílají. Pokud všechno selže, existují některé sportovní aplikace pro Kodi jako poslední možnost. Už jsem rok bez kabelovky a jsem s tím spokojený.
Uložím si to na příští sezónu!
Mám Fire TV Box a mohl jsem sledovat streamované zápasy bez problémů. Občas může být stream zpožděný a kvalita málokdy dokonalá, ale je docela snadné najít kvalitní.
Nevím o hokeji, ale mohl jsem sledovat zápasy zodpovídající kabelové televizi. Zjistil jsem, že tyto streamy jsou lepší než ty na Redditu a jsou bezpečnější.
Používal jsem NFL2Go minulou sezónu, budu ji obnovovat i letos.
Funguje to, ale není to ve Full HD. A ujistěte se, že máte spolehlivou VPN.