Moje iOS aplikace funguje, ale Windows ne. Mám stejnou chybu, kterou dostáváš. Odinstaloval jsem a znovu nainstaloval několikrát. Myslím, že je to problém se servery NordPass.
Ano! Na více počítačích. A nikde jsem neviděl oznámení od NORD, že mají problém. Všiml jsem si e-mailu, že provádí údržbu od 12:00 do 12:30 dnes, což je zvláštní shoda.
To je opravdu nepřijatelné. Před měsícem jsem přešel z Dashlane, ale už toho začínám litovat dnes ráno.
Uprava: Poučení! Nainstaloval jsem keePassXC, importoval databázi z dashlane, uložil databázi do sdílené složky v cloudu a nainstaloval rozšíření KeePassXC do prohlížeče. Platil jsem za NordVPN premium až do března 2026, protože jsem chtěl VPN a správce hesel. Ale přístup k databázi hesel 100 % času je nepřípustný. Je mi z toho opravdu smutno.
Není to příjemná zkušenost. Ráno mám pacienty k vidění a nemohu se přihlásit do našeho systému EMR, protože si nepamatuji 20znakové heslo, které NordPass vygeneroval.
Tak frustrující!! Prakticky mě to vypnulo ze všeho na mém PC. Také nepozná můj skutečný přihlašovací účet NORD. Resetovat heslo… ne… sakra, tohle je služba.
Ráno jsem byl dříve, ale teď se nemohu připojit: 2024-02-28 10 ráno texasového času (USA). Měl jsem kontakt s NordPass, vědí o problémech a pracují na nich.
To je jeden z důvodů, proč používám lokální uložené klíče (namísto toho, aby je NordPass ukládal za mě), když je to možné. Můžu se dostat do Gmailu bez problémů i bez Nordpassu; stejně do některých dalších klíčových účtů.
Používám NordPass už léta. To je otravné, ale není to běžný jev. Internet je křehký, digitální technologie jsou křehké. Nesnáším to všechny a přál bych si, abych šel raději do truhlářství nebo instalatérství.
To nemusí být jen věc Nordpassu. Měl jsem zkušenosti s divnými problémy i s jinými weby a službami, včetně, ironií osudu, i Redditu sám.
Také jsem právě zkontroloval nějaké stránky sledující výpadky. Reddit a několik dalších webů zaznamenalo nárůst hlášení o výpadcích/problemech za poslední hodinu nebo tak.
Poučení je, že i moje oblíbené software je porouchané. Jsem trochu naštvaný jako placený uživatel nejen tím, že je úplně vypnutý (zejména NordPass), ale i tím, že jejich stránka nevypadá, že by měla stavovou stránku, a musím jít na Reddit.