Má má Express VPN servery na Havaji?

Potřebuji dokázat, že pracuji na Havaji, zatímco budu pár dní pryč. Nejsem si jistý, jestli nějaké VPN tuto možnost nabízí, ale bylo by skvělé, kdyby ji tato měla.

Vypadá to, že PIA podporuje lokaci Havaji-Honolulu, jejich servery můžeš zkontrolovat zde: https://www.privateinternetaccess.com/vpn-server

O!? Podívám se na to, mockrát děkuji! Mám náhodou zkušenosti s PIA? Každopádně děkuji za tento tip, jsem velmi vděčná!

Budu používat svůj vlastní notebook a mohu dělat svou práci odkudkoli. Musím odjet na pár dní, abych pomohla rodině poté, co někdo zemřel, a nemám žádné volné dny.

Používám je od té doby. Jsou docela dobré za velmi nízkou cenu VPN. Nemají však všechny funkce (nepodařilo se mi obejít blokování geolokací při streamování) a rychlost. Pro tebe by však měly být ideální!

Nemáš zač. Vyzkoušel jsem jejich službu a fungovalo to dobře, ale jediným mínusem byla jejich reputace IP adresy. Často narazíš na Google captcha.

Náš poskytovatel internetu má vestavěné VPN, která ukazuje Kalifornii. Když nakupuji a chci vidět něco na svém místě na Havaji, musím se od wifi odpojit a místo toho použít mobilní data. Express VPN naposledy, když jsem to kontrolovala, neměla lokalitu na Havaji.

Nemáš nárok na pohřební volno?

Co tím myslíš? Nejsem si moc jistá, jak VPN funguje, a je to něco, co by mohlo být problémem při práci?

To je škoda. Díky za informaci.

Právě jsem začala pracovat pro tuto společnost. Četla jsem online, že jiní zaměstnanci používají VPN bez problémů, ale bohužel to platí pouze v kontinentálních USA, a někteří dokonce pracují z jiných zemí a tvrdí, že jsou v USA. Předpokládám, že jsou si toho vědomi, ale moc je to nezajímá, prostě potřebují, aby lidé pracovali z určitých oblastí z důvodů daňových.

Když používáš VPN a hledáš na Google, pokud má tvá požadovaná lokalita vysoké skóre spamových IP, narazíš na captcha. Aby ses mohl dále hledat, musíš ji vyřešit.

Trik je používat místo toho DuckDuckGo nebo Bing.

Podle mého názoru to není žádný závažný problém, je to jen malý nedostatek, na který jsem tě chtěl upozornit.