Kurva, ztratili jsme jeden z mála účtů se zprávami/aktualizacemi o Solo Leveling na Twitteru dnes
Připomenutí, že obsah z posledního dílu musí být označen jako spoiler. Spoilery z light novel a manhwa v titulcích nebo nesprávně označené spoilerové příspěvky v ne-spoileroch nejsou povoleny.
Pro formátování spoilerů:
>!váš spoiler zde!< (bez mezer) bude vypadat jako >!váš spoiler zde!<
Jsem robot a tato akce byla provedena automaticky. Pokud máte jakékoli otázky nebo obavy, kontaktujte prosím moderátory tohoto subredditu.
Počkat, co se sakra děje s Twitterem? byl zakázán v Brazílii?
Člověče, byl to jeden z mála účtů věnujících se SL:sob:![]()
Všechny novinky a úniky se nakonec spojují do oficiálních informací od tvůrců, takže opravdu není smysl denně aktualizovat Twitter, jestli přijde něco nového.
Vlákna, Instagram, Reddit, dokonce i TikTok mohou být platné nové platformy, na které se může přejít
záleží na majiteli, jestli chce pokračovat odtud.
Nemyslel jsem, že vůbec někdo ještě používá Xitter. Existují i jiné platformy. Měl by jen přejít na jinou.
Doufám jen, že promažou všechny budoucí obsah. První 12 epizod prošli čtyřmi manhwa lol.
Doufám, že jeho profil předá někomu jinému.
Tohle může být horší než Čína. Viděl jsem, jak lidé používají VPN k přístupu ke sociálním médiím v Číně a zdají se být v pohodě. Užívat si pokutu 8 tisíc dolarů za použití VPN na přístup k Twitteru v Brazílii.
X je momentálně zakázán v Brazílii kvůli soudnímu nařízení. Zde je článek. I VPN není povolen, a kdo bude přistižen, může být pokutován.
Brazílie má přísné zákony proti nenávistným projevům a dezinformacím. X tyto zákony porušil, takže Brazílie vydala varování. X se zbavil všech zaměstnanců v Brazílii. Nejvyšší soud Brazílie vydal varování a časový rámec, během kterého musí X získat právního zástupce v Brazílii, aby s ním mohli vláda spolupracovat. X odmítá a Elon Musk zveřejnil uměle generované obrázky člena Nejvyššího soudu ve vězení, hrozíc mu vězením. Brazílie zakazuje X.
Brazílie víceméně vytlačuje Twitter z Brazílie. Mají soudní spory kvůli šíření dezinformací a jmenování nového právního zástupce pro společnost.
Nebyl to jen účet se zprávami. Často psal vlákna o rozdílech mezi Ragnarok manhwa a novelou. Dělal toho hodně jiného.
Brazílie důsledně vynucuje zákony země a nedovolí cizincům dělat cokoli, co chtějí.
Takže říkáš, že nejenže brazilský vládní úřad zastavil jednu sociální síť poté, co firma ignorovala pravidla země, ale lidé se také postavili, aby obsadili prostředky výroby?
Nebo čteš jen pravicovou knížku pro děti *Všechno, co se mi nelíbí, je komunismus!?
Miluji, že tvůj pojem komunismu vypadá jako “drží firmy na standardech”
Ne, jejich soud byl špatný, ale to neznamená, že je to komunistické
Dobře vím, o kom mluvím, také jsem ho dříve vyhledával. Jsem si jistý, že někdo z tohoto subredditu to udělá i bez něj.
Ačkoliv mohou, ztratili jsme jeden z našich největších účtů věnovaných Solo Leveling. Ačkoliv je Solo Leveling extrémně populární, co se fandomové části týče, jsme dost malí.