Ahoj všichni,
Zkoumám možnosti s mezinárodním League Pass a zajímá mě, jestli má někdo doporučení na VPN službu, která by udržela vaše připojení mimo USA, a z jaké země je nejlepší koupit.
Ahoj všichni,
Zkoumám možnosti s mezinárodním League Pass a zajímá mě, jestli má někdo doporučení na VPN službu, která by udržela vaše připojení mimo USA, a z jaké země je nejlepší koupit.
Nemohu poskytnout žádné velké tipy kromě toho, abyste udělali hodně výzkumu. NBA vložila značné úsilí do boje proti VPN.
Zkoušel jsem to před dvěma sezonami. Přestože samotný NBA LP byl levný, téměř nikdy nefungoval. Jistě existují další způsoby, jak to obejít, ale téměř vždy zjistili, že používám VPN, a zablokovali mě. Pravděpodobně to bylo kvůli službám polohy na mých zařízeních nebo něčemu podobnému.
To je vše. Není toho moc, co bych mohl poradit, ale doufám, že najdete řešení, které vám bude vyhovovat! Nakonec jsem se přihlásil přes Bally’s.
Nejsem si jistý, jestli to funguje tak, jak to bylo před dvěma lety, ale od té doby si touto službou projíždím. Nezaručuje vám to žádné blackouty, jen si můžete pořídit levnější LP.
Použijte VPN pouze k registraci účtu a začátku předplatného. Udělejte to z Mexika, kde můžete získat prémiový pass za 110 dolarů a obyčejný asi za 70 nebo tak nějak. Jsou levnější země, ale tam to nemusí fungovat nikde jinde na světě, takže Mexiko je nejlepší alternativa.
Nemusíte používat VPN k přístupu ke streamu nebo hrám, protože předplatné je platné mezinárodně.
Pokud chcete obejít blackouty, což je pravděpodobně to, na co se ptáte, o tom nevím nic a bohužel se zdá, že použití VPN přímo ke streamingu není moc životaschopné ![]()