Ahoj! Rád bych věděl, jestli používáte rezidenční VPN/Proxy a jestli byste mi mohli dát nějaké doporučení. Zkoušel jsem některé služby, ale jsou velmi pomalé a dost drahé.
Díky!
Ahoj! Rád bych věděl, jestli používáte rezidenční VPN/Proxy a jestli byste mi mohli dát nějaké doporučení. Zkoušel jsem některé služby, ale jsou velmi pomalé a dost drahé.
Díky!
Děkujeme, že jste položili svou otázku na /r/PrivacyGuides! Aby bylo jasno, otevřeli jsme nové fórum mimo Reddit, kde můžete klást otázky a získávat rady od naší komunity; stejně tak sdílet zprávy o ochraně soukromí a články, zajímavý software a návrhy pro naše webové stránky.
Naše fórum má velmi aktivní a znalou komunitu, která vám pravděpodobně poskytne podrobnější a kvalitnější odpovědi než jakákoli jiná platforma. Zvažte zveřejnění své otázky tam, abyste našli odpovědi, které hledáte! Také si můžete ověřit, jestli byla vaše otázka již zodpovězena na našem webu.
Jsem bot a tento krok byl proveden automaticky. Pokud máte jakékoli dotazy nebo obavy, kontaktujte prosím modéry tohoto subredditu.
Záleží na vašich potřebách (soukromí, bezpečnost, streamování apod.)
Zde je dobrá stránka na zvážení, na základě vašeho použití
Nevím proč jsou nadhodnocené, ta stránka není špatná, že ne?
Edice: srovnání 185 VPN služeb](10 Best VPN Services 2025: Security, Features + Speed), od téže stránky. Není to, že by tahle stránka byla božská VPN, ale nevím o žádné jiné hodnocení VPN takové rozsáhlé.
Posílám ti soukromou zprávu.
Díky, uvažuji o změně ProtonVPN na něco, co je lepší pro Linuxové uživatele.
Fuck /u/Spez tento zpráva byla masově smazána/ upravena s redact.dev
Můžeš mi s tímto pomoci?
Prosím, odpovězte na mou zprávu
Překvapilo mě, že ProtonVPN je tam. Nečekal jsem, že vyplácejí skvělé doporučení odměn.
možná je ta informace přesnější, než si myslíš.
Mullvad také tvoří jejich seznam. A je to užitečné pro někoho (jako já), kdo si váží soukromí/bezpečnosti (jsem uživatel Mullvad), vědět, že budu potřebovat druhý VPN pro cokoli týkající se streamování.
Podrobnosti jako ty jsou v seznamu, na který odkazují. je to dobrá stránka a stojí za to ji používat, dle mého názoru.
Díky, přemýšlím o opuštění ProtonVPN a přesunu na něco, co je lepší pro Linuxové uživatele.
Můžeš mi poslat zprávu, prosím? Potřebuji tvé služby.
Poslal jsem ti zprávu.
Stále, IVPN, Mullvad, Proton by měly být na vrcholu seznamu.
Měly by být na vrcholu vašeho seznamu. Možná ne pro ostatní, s různými použitími. Různé práce potřebují různé nástroje.
Proton je #3 na jejich seznamu pro celkově. Mullvad je celkově na 8. místě.
Možná vám tento jiný odkaz pomůže pochopit, proč bych zveřejnil odkaz na tuto stránku
Proč si myslíš, že streaming s Mullvad není skvělý?
ejednoduchý kritérium pro schopnost streamování VPN: nemůžete VPN do jiné země a sledovat Netflix s Mullvad
Správný nástroj pro správnou práci je potřeba. Měli byste věnovat více času na odkaz, který jsem zveřejnil, než předpokládat, že obsah je tříděn podle