Která země má nejlevnější cenu prémiového Twitter/X?

Chci si pořídit Twitter prémiový, ale myslím si, že za těch 8 dolarů to nestojí. Zkoušel jsem různé země s VPN, ale nejlepší, co jsem našel, bylo o 0,50 dolarů levnější.

Toto je automatická zpráva, která je použita u každého příspěvku. Vezměte na vědomí následující:

• Kvůli přílivu nových uživatelů je tento subreddit aktuálně pod přísnou ‘Crowd Control’ moderací.
    Váš příspěvek může být filtrovaný a vyžádat si manuální schválení. Buďte trpěliví.

• Zkontrolujte prosím Mega Open Thread, který je připnutý nahoře na subreddit. Tento thread může být již sbalený pro naše
    častější návštěvníky. Mega Open Thread bude mít připnutý komentář obsahující sbírku nejčastějších repostů za měsíc.
    Váš příspěvek může být odstraněn a přesunut k pokračování konverzace do jednoho z těchto threadů. To je, aby bylo možné lépe tuto diskuzi usměrnit.

• Pokud si kdykoli nejste jisti, proč došlo ke změně na Twitteru, jen si pamatujte: Elon je naprostý idiot

^Příspěvek ^od: ^/u/BlearRocks

Jsem bot a tato akce byla provedena automaticky. Pokud máte jakékoli dotazy nebo obavy, kontaktujte пожалуйста moderátory tohoto subredditu.

Twitter je zdarma, proč za něj platíte?

Upřímně, pokud se pokusíte podvádět web, AI vás pravděpodobně zabanuje a nikdy už nedostanete zpět svůj účet.

Nedejte jim své peníze.

Nejsem si jistý směnným kurzem, ale můžete to udělat za 3 dolary, pokud jste v Nigérii.

Nedejte Elonu peníze.

Je to vlastně jen přepočet, lol. Trik s cenami, který zmínil u/BlueMetaMind, by mohl trochu pomoci, ale nebude to nic moc jiného.

Brazilská cena je dokonce horší než v USA, protože přímý přepočet by byl R$ 39,93 a účtují R$ 42. Čuráci.

Nestojí to ani $.01…

Prosím, nedělejte to a plaťte ve své vlastní měně.

Hledejte ‘Pricing’ dole na stránce. Zkopírujte tabulku a vložte do chatGPT nebo jiného a zkuste mu říct, aby „převedl všechny měny mimo dolar na dolary podle aktuálních směnných kurzů“.

https://help.twitter.com/en/using-x/x-premium

Ty jsi blbec? Jmenuje se to teď X, neslyšel jsi? /s

Bylo by to jako platit za používání Redditu.

ano, je to kolem 2,50 dolarů, díky!

Lol, lidé nám dávají dolu, protože odpovídáme na jednoduchou otázku. Co je špatného na těchto fanoušcích Mozka?

Jsem ve východní Evropě, měna není ani uvedena a jedinou možností je 8 dolarů v amerických dolarech.

Nigérie je nejlevnější.. kolem 2 dolarů.
Ještě jsem to nekoupil, ale chtěl jsem požádat kamaráda z tamté strany, aby to udělal, protože nemám Nigérii na VPN. a nechci používat pochybnou VPN s reálnou platební kartou.

To bylo Twitter a vždycky bude „Twitter“. Fanoušci Elona si mohou jít f**k s samy.

Nemůže karta z Nigérie zaplatit za Twitter Blue?

Nemyslím si, že tu je moc fanoušků Muska, doly mohou být proto, že skutečně pomáháme lidem platit za Twitter Blue :rofl:.