Která země byste měli právě teď zvolit s VPN pro Youtube Premium?

Mám účet YouTube Premium získaný přes VPN v Turecku a v Vietnamu. Oběma mi přišel e-mail, že nemohou prodloužit moje předplatné.

Které země stále fungují?

Ano youtube, hezký pokus… Nic ti neřeknu

Můj je přes Thajsko a požadují, abych ho obnovil, musím platit thajskou kreditní nebo debetní kartou.
Teď přichází ta zábavná část.
Mám thajskou debetní kartu.
Hádej co, neumí ji přijmout

Peru je nejlevnější, funguje s jakoukoli kartou

Právě jsem začal používat Brave aplikaci

Pokud nemáš iPhone, tak zbytečně platíš. revanced pro mobil. Smart tube pro Android TV a prostě Firefox s ublock pro PC

Velmi málo z nich funguje ještě

Pákistán 3 € / měsíc rodina stále funguje, uvidíme, dokdy

Je pravda, že můžeš změnit zemi jen jednou za rok?

Indie je nejlevnější, 299 rupií, což je asi 3,50 USD. Budeš muset vytvořit další profil s indickou adresou a indickou CC nebo debetní kartou a v Google Payments

Iphone nyní dokonce i potřebuje tureckou kreditní kartu, alespoň moje Revolut nefungovalo a musel jsem použít tureckou kartu. Stále mám roční plán v Turecku přes Google Play. Ale pro jistotu jsem si koupil iPhone 8 s rozbitým displejem za 20 eur, mohu se přihlásit k Discord Nitro, YouTube Premium, ale stále potřebuji tureckou kartu.

Takže moje 0,74 USD nigerijského předplatného končí…

Měl jsem Ukrajinu asi 2 roky a dostal jsem e-mail, že ji zruší. Ignoroval jsem to, ale dnes ji skutečně zrušili. Použil jsem Srbsko a fungovalo to. Není to tak levné jako Ukrajina, ale alespoň něco.

Dostal jsem bezplatnou zkušební verzi od Express VPN a fungoval jsem z Maroka za kolem 5 EUR, což byla nejlevnější možnost. Předešlé roky byla nejlevnější Indie a Ghana, ale teď je nelze ověřit, sakra. Jakmile si zamilujete Premium, opravdu je to na nic vracet se na základní verzi.

Když vám zruší YouTube Premium, smažou účet, nebo se dá prostě přepnout zpět na USA?

Dnes jsem také dostal e-mail, vypadá to, že to bude můj poslední levný měsíc s předplatným, do prdele

Turecko 3,04 USD měsíčně. Koupil jsem dárkovou kartu iTunes za 47 USD, což je na 1 rok a 8 měsíců

Myslím, že začali řešit tento hack :frowning:

Vyzkoušej Turecko přes Apple dárkovou kartu (podívej se na návod, jak na to). Stále pravděpodobně nejlevnější.

Myslel jsem, že Indonésie stále funguje, že?