Hledám VPN službu, která není blokována aniwatch. Mají neuveřejněný seznam blokovaných VPN, a vím, že Nord a PIA jsou blokovány, podle mých vlastních testů. Nejlépe s kanadskými servery.
Ne není. Nord není blokován, ale některé IP adresy, které používá, ano.
Použij ty servery, které jsou na nižším konci seznamu (podle čísla) dané země.
Nastav svůj protokol na NordLynx, který používá Wireguard (přišel v roce 2016, pokud si správně vzpomínám), což je nejrychlejší, pokud jsi to ještě neudělal.
Vybírej méně populární země podle své lokace.
Jedinný problém, se kterým se setkávám při používání Nord, je, že po připojení 4-5krát přestane fungovat a musím měnit země nebo účty.
PureVPN funguje s aniwatch. Nabízí zkušební verzi, takže je to vlastně docela dobrá nabídka, abys zjistil, jestli to funguje pro tebe.
Zkontroluj můj profil pro odkaz na zlevněnou nabídku.
ProtonVPN funguje na této stránce, taky nabízí týden zdarma, takže můžeš spamovat jejich účty.
Proč potřebuješ VPN na tohle? Byl jsi zablokován?
VeePN stále funguje s aniwatch. Mimochodem, zde je můj promo kód na slevu - DRJ51
TorGuard nebo WeVPN možná fungují.
Hotspot Shield možná funguje. Je zdarma. Ale má některé problémy na některých webech.
Použij Tor a 1 nebo 2 proxy pro správu rychlosti. Nejlepší a nejbezpečnější.
Zkus používat Firefox na stolním počítači s pluginem Touch VPN.
Zkus 1.1.1.1 s Warp, možná? Není to Plus, ale free verze je dostačující. Nie úplně maskuje tvou polohu, ale jen obejde blokaci, pokud tvé ISP to zablokovalo nebo něco podobného. Používám to od dob, kdy jsem měl problémy s CDN. Dostupné pro PC, Android, iOS a Mac.
Jistě nebudeš mít problém s proxy službami jako getflix nebo smartdnsproxy.
Dvě měsíce opožděně, ale AzireVPN má dva servery v Kanadě a fungují bez problémů s Aniwatch.
Jedna telekomunikační společnost kdysi řekla -“Tudy Nord” (zemřel angličtinou)
Díky za pomoc, tohle zkusím.
Vzpomínám si, že jsem byl zablokován při používání Protonu, jak v bezplatné, tak v základní verzi.
Ne, nejsem zakázán, jen rád používám VPN kvůli ochraně soukromí.
Nepotřebuješ VPN pro tento web, že?
Nepotřebuješ bobu pro tento web, že?
jo, ale op to potřebuje
Je na jeho vlastní volbě používat VPN pro soukromí nebo z jakéhokoliv důvodu, web to nevyžaduje.