Konečně VPN, který nabízí slušnou rychlost zdarma (Proton VPN) (ISP mě kontaktoval)
Ujistěte se, že jste si přečetli přilepený megathread, stejně jako náš průvodce pirátstvím, FAQ, a náš Wiki, protože tyto stránky vám možná odpoví na vaši otázku!
Chcete-li hlásit chybu nebo potřebujete pomoc, uveďte při podání příspěvku tyto údaje. -
- Název hry
- Stránka, odkud jste hru získali
- Specifikace systému a verze OS
- Jakékoli kroky podniknuté k opravě problému
- Verze ovladače (potřebná pouze například pro grafické problémy)
Jsem robot a toto bylo provedeno automaticky. Pokud máte jakékoli otázky nebo obavy, kontaktujte moderátory tohoto subredditu.
Jsem rád, že žiji v zemi, kde je pirátství ignorováno. VPN vůbec nepotřebuji
To nepodporuje torrenty. Navíc v případě stížnosti na autorská práva může VPN vydat vaše údaje ISP.
Proto je důležité si přečíst smluvní podmínky firmy.
brácho, bez VPN jsem se k tomuto ani nepřiblížil
Real Debrid může být jinou dobrou alternativou
Pořiďte si placenou VPN nebo přímé odkazy ke stažení nyní.
Nepodporuje torrenty. Doporučuji si raději pořídit předplatné Real Debrid, než platit VPN, pokud ji využíváte daleko za torrenty. Debrid předplatné je mnohem levnější a univerzálnější než VPN.
Zvolte Mullvad VPN. 5€ na měsíc. Snad nejlepší VPN
Funguje to při sledování obsahu Netflixu pro jinou zemi? Jen mě to zajímá
“Pokud je něco zdarma, jste produktem.” ~Benjamin Franklin… Pravděpodobně
Pořiďte si placenou VPN nebo sdílejte VPN, která podporuje více přihlášení mezi přáteli
Proton používá servery Surfshark? Nebo proton nepoužíváte
Dostal jsem předplatné na 3 roky na Surfshark za něco málo přes 2 dolary měsíčně. Možná najdete výhodnou nabídku. Nedůvěřoval bych však bezplatným VPN, to je jen můj názor.
Proton nezaznamenává žádná vaše data, takže je to dobrá VPN pro „nechytit se“. Ať už máte bezplatný nebo placený plán. Placení pouze umožňuje torrentování, ale pokud torrentovat nebudete, je to nejlepší VPN pro přímé stahování, ale nabízí pouze servery v USA, Amsterdamu-Nizozemsko a Tokiu-Japonsko, přičemž obvykle USA servery nejsou vhodné pro rychlost. Placení odemyká mnohem více umístění serverů.
Opravdu doporučuji Mullvad VPN. Žádné blbosti, rychlé servery a jediné přihlášení je kód o délce xx číslic. Žádné emaily nebo hesla a můžete platit i hotově.
Používám Digi v Rumunsku a torrentuji už dlouho a nikdy nás nenapravili nebo tak. Náš ISP je docela v pohodě nebo je jim to jedno.
Kde žiji, vůbec VPN nepotřebuji
Dokonce i vládní pirátství jako Ms Office, Adobe a podobně