Konečně VPN, které nabízí slušnou rychlost zdarma (Proton VPN) (ISP mě kontaktoval)

Konečně VPN, které nabízí slušnou rychlost zdarma (Proton VPN) (ISP mě kontaktoval)

Ujistěte se, že jste si přečetli našem megathreadu i náš průvodce pirátství, FAQs, a náš Wiki, protože tyto informace mohou odpovědět na vaši otázku!

Máte-li chybu a potřebujete pomoc, prosím, poskytněte tyto detaily při odeslání příspěvku. -

1. Název hry
  2. Stránka, odkud jste hru získali
  3. Specifikace systému a verze OS
  4. Jakékoli kroky, které jste podnikli k řešení problému
  5. Verze ovladače (potřebné například pro grafické problémy)

Jsem robot a toto bylo provedeno automaticky. Pokud máte jakékoli otázky nebo obavy, kontaktujte prosím moderátory tohoto subredditu.

Jsem rád, že žiji v zemi, kde se o pirátství nikdo nestará. Nemusím vůbec VPN.

To nepodporuje torrenty. Navíc, v případě stížnosti na autorská práva může VPN poskytnout vaše data ISP.

Proto musíte číst podmínky služby společnosti.

bratr, bez VPN jsem se této věci ani nepřiblížil.

Real Debrid může být další dobrá volba.

Kupte si placenou VPN nebo přímo ke stažení odkazy teď.

Nepodporuje torrenty. Doporučuji si raději předplatit službu Real Debrid, než platit VPN, pokud ji využíváte hlavně na torrenty. Předplatné Debrid je mnohem levnější a velmi všestranné než VPN.

Kupujte Mullvad VPN. 5€ na měsíc. Snad nejlepší VPN.

Funguje to i na sledování Netflix obsahu z jiné země? Jen mě to zajímá.

“Pokud je něco zdarma, jste produktem.” ~Benjamin Franklin… pravděpodobně.

Kupte si placenou VPN nebo sdílejte VPN, která podporuje více přihlášení mezi přáteli.

Proton používá servery Surfshark? Nebo Proton nepoužíváte?

Mám tříměsíční předplatné Surfshark za cca 2 dolary měsíčně. Může se najít výhodná nabídka. Nedůvěřuji moc free VPN, ale to je jen můj názor.

Proton nezaznamenává žádná vaše data, takže je to dobrá VPN pro “nechycení”. Ať už máte bezplatný nebo placený plán. Placená možnost vám jen umožňuje torrentovat, pokud torrentujete, jinak je to nejlepší VPN pro přímé stahování, ale serverové lokality jsou omezeny na USA, Amsterdam-Nizozemí a Tokio-Japonsko, což většinou nevede k vysoké rychlosti, ale placené odemykají mnohem více umístění serverů.

Opravdu doporučuji Mullvad VPN. Žádné blbosti, rychlé servery a vaše jediná přihláška je kód s xx číslicemi. Žádné emaily nebo hesla, a dokonce lze platit v hotovosti.

Používám Digi v Rumunsku a torrentuji už dlouhou dobu, nikdo nás nekontaktoval. Náš ISP je docela v pohodě, nebo se jim prostě nechce.

Kde žiji, VPN vůbec nepotřebuji
Dokonce i vládní pirátství jako MS Office, Adobe a podobně.