Teď musím používat YouTube jako blbec
Nahrávej to jako místní soubor. To jsem dělal s tolika skladbami, které na Spotify nejsou
neeeee, to je, jak se to dozvídám ![]()
Myslím, že mám řešení!! Stáhni si nějakou zdarma VPN (použil jsem něco, co se jmenuje Proton VPN), a pak se připoj k evropské IP přes VPN (Nizozemsko funguje).
Teď co je připojené, přihlas se ke svému Spotify účtu v anonymním režimu. Přejdi do Účet → Profil → Země nebo oblast a přepni na zemi, kterou VPN používá. Může to chvíli trvat, ale teď mám celý EP Don’t Stop na mém Spotify účtu, i když vypnu VPN!!
Věděli, že bych byl příliš mocný s tou písní na příkaz, takže ji nikdy nepřidali na iTunes ![]()
Jako Kanaďan, my jsme to nikdy neměli
dny jsou sečtené
takže bychom asi museli bojovat s autorským právem
i když si pamatuji, že v mém vrcholu 5sos fáze jsem nahrál When You Walk Away na svém Spotify. (mám Wayf, protože jsem Evropan)
nepamatuji si přesně, jak to fungovalo, ale mohu se snažit to poskládat dohromady
takže základně potřebuješ počítač jako notebook co chceš.
Vyber tu píseň z YouTube a zkopíruj odkaz, pak vlož do jednoho z těch YouTube na MP3 stahovačů.
Stáhni soubor
Pak musíš změnit nastavení v Spotify (zapnout místní audio soubory, přiložím obrázek, teď mám vypnuto)
Pak na počítači přidej píseň do playlistu (jako importovaný audio soubor, to by nemělo být těžké, myslím, že stačí vzít soubor a přetáhnout ho na playlist, nebo tak nějak, myslím, že to zvládneš)
Pak jdi na telefon a stáhni playlist, do kterého jsi přidal importovaný soubor
Až bude stažený, mělo by to fungovat!
Je to na EP Don’t Stop.
není to na Spotify?
https://open.spotify.com/track/1o113TI5c1LLCyNg2tm9gj?si=e413383746f5492d
to je odkaz na to na Spotify Indie, snad to bude fungovat
četl jsem někde, že pokud se ti podaří někde stáhnout soubory skladeb, a pak je importovat do Spotify pomocí ‘zobrazit místní soubory’, dovolí ti to je přehrát! myslím, že to by mělo taky fungovat ![]()
lol nemohu přidat obrázek, ale je to v ‘aplikace a zařízení’ v nastavení Spotify alespoň na iOS
Jo, to jsem taky dělal na chvíli!! Problém je, že to funguje jen při použití desktopové aplikace Spotify, takže Spotify web na počítači nebude načítat soubory, stejně tak Spotify na mobilu