Kde stáhnout Slow Damage?

Nemám moc her (stáhl jsem jen jednu ze Steamu). Viděl jsem oznámení o figurkách Slow Damage a mám zájem si hru zahrát. Kde mohu zakoupit od důvěryhodného zdroje pro Mac?

Slow Damage Toto je podle mého názoru jediné legitimní místo, kde ji získat, ale nejsem si jistý, jestli funguje na Macu. Zkuste nejdřív kontaktovat jejich zákaznickou podporu.

Myslím, že zatím je jediný způsob, jak získat Slow Damage, přímé stažení nebo fyzická kopie přes JastUSA. Prý doufají, že příští rok bude vydání na Steamu, ale není to jisté. Bohužel nevím, jestli je hra kompatibilní s Macem.

Na oficiální stránce je dostupná pouze pro Windows.

Předpokládám, že váš Mac nemá čip M1 nebo novější, důrazně doporučuji nainstalovat Windows přes Boot Camp. Je to změna herního zážitku. I když váš Mac není moc moderní, dokáže určitě zvládnout vizuální novelu jako Slow Damage.

Má někdo odkaz, kde si mohu stáhnout tuto hru na telefon? Nejlépe zdarma.

Jsem trochu zvědavý, proč je cena na Jastusa asi 8 dolarů, zatímco na DLSite je japonská verze za 54 dolarů. Nevím, jak správně formulovat otázku, ale proč je anglická verze taková cena? Něco chybí? Je to jako patch a musím koupit japonskou?

Díky, určitě to udělám!

Existují nějaká nelegitimní místa, kde by se to dalo sehnat?

O čem to mluvíš? Anglická verze je za 20 dolarů, ne za 8. Japonské ceny her jsou obecně VELMI vysoké ve srovnání s západními. Navíc JAST Blue to nastavil jako levnou hru, pravděpodobně protože vědí, že je to velmi úzce zaměřená hra a chtějí, aby si ji více lidí koupilo.

Je to podle mě velmi chytré. A nic nechybí - hra je plně odarantovaná a přeložená velmi dobře.

Momentálně žiji v zemi, která má blokovaný přístup k Jast Blue (myslím kvůli právním důvodům). Jediné, co mohu říct, je - zkoušejte VPN?

Chci to taky vědět! Jsem ze země třetího světa a nemám žádnou legální možnost, jak hru získat online :frowning:

Chci to taky vědět, strašně chci to hrát.

Už jsou to 5 měsíců, někdo ji už má? Být spotřebitelem z třetího světa je tichý zážitek.

Zjistil jsi někdy, jestli se to stahuje na Mac?

Zkus hledat v ruštině “slow damage скачать на английском”. Neznám žádné cizojazyčné stránky, ale zkus se podívat na VK (ruská sociální síť).

Pokud otevřu odkaz výše (https://jastusa.com/games/blue004/slow-damage), zobrazí se mi tato cena na stránce https://i.imgur.com/SUyQePf.png, proto jsem zadal těch 8 dolarů.

Díky za sdílení, že je odrantovaná a překlad je dobrý, to byl další bod k zamyšlení.

To je divné! Nuže, JAST USA má zřejmě zvláštní regionální ceny. Všiml jsem si, že se cena mění v závislosti na zemi (ale protože fakturační adresa je ve Velké Británii, zřejmě jsem na to zvyklý). Šťastný jsi!
Ale ano, nic nechybí nebo není “méně” než původní verze.

Už jsem ji dostal, moc díky!

Je to legitimní a bez malware?