Jsem v Kanadě a NAPROSTO CHCI vidět ten film. Díky předem za radu.
Do septembra přijde do USA/Kanady. Je také dostupný k předobjednání pro koupi a stažení na Sky store: https://www.skystore.com/product/hoard-2023/3e2ef659-107c-49c9-af5e-3a9ab0577bbe (nejsem si jistý, kdy to bude uvedeno do kin).
Právě jsem ho koupil na svém Xbox 1 store. A hraje to. V USA.
Vím, že je to už 8 měsíců, ale našel jsi ho někdy? Prohlédl jsem AppleTV, Prime Video, Tubi, Netflix, Disney+ a Crave, ale bez úspěchu! Nikdy jsem neměl tolik streamingových služeb a stále to nemohu najít! Zblázním se, jestli je na Paramount+ nebo Peacock!
Plex by ho měl brzy dostat. Kontroluji také aplikaci Fandango, dříve Vudu. Občas Vudu má indie filmy před vydáním.
Září?! Do té doby shodím hlavu.
Děkuji, že jsi mě o tom informoval haha.
Vypadá to, že film je nyní dostupný na Sky Store, ale pouze prostřednictvím jejich platformy. Víte, jestli bude dostupný i ke stažení přes torrent?
Upřímně jsem se to nikdy nedozvěděl ![]()
Wow, Fandango koupil Vudu? Myslel jsem, že Fandango se bude plížit do zapomnění.
Není na Plexu. Jen pro informaci, jsem taky v Kanadě, jen jsem hledal, kde to sledovat - kde nemusím platit.
Vypadá to, že jsi v BC (nejlepší západní pobřeží!), ale možná uvnitř? Doufám, že po širším vydání v září bude něco v tvé blízkosti. Prohlédl jsem Vancouver/Victoriu, protože by měli mít pravděpodobně nejvíce malých filmových festivalových promítání, ale nic jsem nenašel.
Je dostupný na Google Play a YouTube v USA. Podařilo se mi koupit to na Sky Store pomocí VPN.
Snad ne! Kupují a půjčuji všechny své filmy tam. Lol.
Ooh, možná se na to podívám při příštím půjčení atd. díky za tip! Haha