Prohlášení: hrajte jakoukoli úroveň, která se vám líbí.
Na prázdninách jsem si vyzkoušel několik linií DD. Hrát od CBT je to víc otravné než cokoli jiného, alespoň dokud nedosáhnete asi tier 6 a hry se nerozptýlí.
Většina her na t4 byla boty, ale narazil jsem na vzor, kdy na každém týmu byli dva lidé. Nicméně, hra po hře jsem narazil na stejného hráče Clemson. Snažil jsem se udělat co nejvíce škody pro XP a vypadnout odsud. Clemsonův kluk mě pořád pronásledoval, a po prohraných 3 zápasech s ním a zaznamenání vzoru jsem si zjistil jeho statistiky - 6k her v Clemsonu.
Prohlášení: hrajte jakoukoli úroveň, která se vám líbí.
Takže jeho strategie je zjevně nejdřív zaměřit lidské hráče na protivníkově týmu, pak řešit boty. Hezké. Takže v dalším zápase jsem se točil dokola a zpět jsem zkapal pro vítězství. Nespálil jsem ani jednu střelu. 
Dostal jsem soukromou zprávu od Clemsonova kluka, v podstatě mi psal, že je to nesmysl a že je to levárna. Moje odpověď nebyla moc zdvořilá, ale zeptal jsem se ho, jestli je ve vztahu s nějakou botou, a to jsem provedl dost výmluvně.
WoT umožňuje celoplošně vypnout soukromé zprávy. Pokud WoWs to nemá, potřebujeme tuto funkci. Překlopil jsem na volné XP na úroveň 5, aby Clemsonův kluk mohl klubat v míru, a v dalším zápase jsme narazili na pár kluků ve skupině s Fujinem a Kamikazee (čelně). To byl tehdy největší problém před CV a ponorkami. Teď víc chápu, proč spousta začátečníků poskakuje na vyšší úrovně. Může být jen tolik Mario Kart na vodě.
Šťastný Nový rok!
Vtipné, jak Clemson, co žije jen na boj s nízkými úrovněmi a boty, byl tak znepokojen, že ho přechytračili.
WoT umožňuje globálně vypnout soukromé zprávy. Pokud WoWs to nemá, potřebujeme tuto funkci.
To je jediný důvod k blacklistu.
„Teď to je něco?“ Vždycky to tak bylo….
Hraj, co tě baví, ignoruj hatery, dělej to nejlepší, atd…
Je to docela základní strategie nejdřív zabít lidské hráče, protože jsou jedinou skutečnou hrozbou na mapě. To dělám pokaždé, když jsem nucen hrát zápas s boty.
Jo, nižší úrovně jsou plné botů, jednou jsem porazil stejnou dívku čtyřikrát po sobě v náhodném boji a později jsme se stali přáteli XD a ano, klíčem k vítězství je vždy se schovat za své boty a zaměřit se na nepřátelské lidské lodě nejdřív, když bojují s boty.
Není to bez důvodu, že má přezdívku Clubson.
I když to byly všechny lidské hry, Clemson byl volbou pro nízké úrovně. Pro DD to platí.
A dobře zahrané, že přerušil jeho řadu.
Pro zábavu se podívejte na žebříčky úspěšnosti.
Každý nad 70 % dělá jednu ze dvou věcí.
- Výhradně hraje v 3-divizích s rovným nebo ještě tvrdším týmem (málokdy mají solo hry nad 60 %. Nejlepší hráč dosáhl 66 %).
A/nebo
- Tier 1 nadšenci průměrně získávají krakena na hru v přestrojené co-op ve hře.
Moje přítelkyně má nejvyšší T5 (bez kódu, freemium)
Já ničím ty T4 boty, protože musím.
Mohu potvrdit, že jsem jeden z lidských hráčů v týmech v jednom z těchto nízkých úrovní, ale není to z vlastního výběru, jen nemám kredity na koupi dalších lodí. V podstatě všechny mé lodě jsou na úrovni 4, protože jsem se rozrostl přes všechny národy a zaplnil všechny své sloty na lodě 
Ten Clemsonův hráč potřeboval šlupku. A dostal ji. LOL
V PvP hrách jsou takoví lidé.
Seal clubbing grázlíci.
Nemyslím si, že každý je kávou načipaný vtuber, mohl být ten kluk Clemson starý týpek, který se do her dostal pozdě v životě, s reflexy, které nebyly vylepšeny roky hraní DOTA a CS. Stejně tak moje tchýně ráda spálí tisíce hodin v Candy Crush a je v tom úplně zbytečná, jsem si jistý, že jsou hráči, kteří hrají tisíce hodin na Omaze v co-op, protože se cítí jako Halsey, když mlátí přímočaré boty v papírových křížích.
Škoda, že jste si navzájem znepříjemnili náladu nepřátelskostí, snažím se obvykle odpovídat přátelsky, když mám problém, například „byla to napínavá hra Clemson, bál jsem se na tebe narazit na otevřené vodě. Přeji hezký den, +1“.
Dvojitá kamikaze, oof.
Jakmile jsem dosáhl Tier 6 (zejména pokud nejsem DD, protože stále dělám chyby
), konečně jsem pochopil, že se můžu bavit i bez kooperace.
Loďky od T4 níž pro mě nejsou, a opravdu bych si přál naučit se hrát random a stát se lepším PvP hráčem místo toho, abych farmil boty. Pro mě se už nemůžu dívat na co-op farmení stejně jako dřív. Vrátím se k tomu, pokud bude mise moc náročná na dokončení v randomu, jinak se mi víc líbí plnit mise a vydělat víc než na nízkých úrovních co-opu. Ale to je jen můj pohled a srovnání. Trvalo mi věčnost dostat se z úrovně 4.
Toto je Asie, že? Pokud ne, musí to být věc s Clemson hráči. Když se mi přestane dařit s špatným MM po špatném MM, skočím do nižší úrovně jen na relax. Potkal jsem Clemsona třikrát za sebou. Zkontroloval jsem jeho profil a WTF. Měj to, pokud je to tvoje věc. Jen jsem to trochu rozbil. Chlubil se v chatu, že dvakrát po sobě nebral žádné škody.
Máš hrát do úrovně 5 nebo 6 v této hře, hlupáku.
Yah, nízké úrovně jsou plné botů.. vyřeš to.
Nechte lidi hrát jakoukoli úroveň, kterou chtějí.
Tohle je úplně jiná hra než World of Warships. Nemám ponětí, o čem mluvíš. 6000 her v Clemsonu? Seal clubbing? Přestal jsem číst, začalo mi to bolet hlavu. Přihlašuji se, hraju lodě. Další.
Omlouvám se, přihlásil ses do nízké úrovně hry, abys udělal “co nejvíc škody”, ale teď si stěžuješ na lidského hráče, který si zjevně přeje boj s jiným lidským hráčem?