Ještě nemohu přijít na to, jak opravit tento problém, moje hra se nespouští

Hru jsem odinstaloval, zkoušel jsem spustit hru z Epic i ze Steamu. Prostě to nefunguje. Má někdo radu?

To se mi stává při startu, Easy Anti-Cheat žádá o administrátorská oprávnění. Pokud zamítnete některé z nich, hra se nespustí a objeví se toto hlášení. Pokud tomu tak není, zkontrolujte integritu souborů ve Steamu. Uděláte to pravým klikem na hru v knihovně, vyberete vlastnosti a zkontrolujete integritu souborů. Jinak můžete vždy navštívit stránku nápovědy nebo zkontrolovat protokol událostí, abyste zjistili, co přesně se pokazilo.

Jděte do složky, kde je nainstalována hra Paladins, a najděte složku EAC. Otevřete EAC jako administrátor a vyberte opravu služby. https://www.youtube.com/watch?v=1XqQoNK_Qig

Zkoušeli jste kontrolu souborů?

Změňte si nastavení DNS na 8.8.8.8 a 8.8.4.4. Nevím, proč se to tak děje, ale toto nebo použití VPN mi to skutečně vyřešilo.

Hru jsem smazal, dvakrát jsem ji znovu nainstaloval. Použil jsem jak Steam, tak Epic. Dostanu první výzvu, ale ne druhou. Při spuštění hry vždy kliknu ano; ale po první výzvě se načte na 30 sekund a pak se objeví tato chyba. Jdu na odkaz, který je na obrazovce, a načte se stránka „404“.

Jelikož víme, že problém je v tom, že nedostává druhou výzvu, bude snadnější ho vyřešit. Jedna možnost je přeinstalovat samotný launcher, místo hry. Může být problém s Easy Anti-Cheat, který nefunguje správně, nikoli s Paladins. Další možnost je dát hře a launcheru trvalá administrátorská oprávnění, aby se už při spuštění neptali. Nebo můžete nastavit, aby aplikace obecně nepotřebovaly oprávnění administrátora. To lze udělat v nastavení, je to opravdu jednoduché, ale existuje riziko s malwarem. Pokud budete opatrní, nemělo by to být problém. Pro sledování tutoriálu na YouTube je to mnohem jednodušší než moje vysvětlení.

Ano, zkontrolujte soubory hry přes Steam. Váš antivirový program může mazat některé soubory Easy Anti-Cheat, a proto Paladins nemůže začít.