Koupil jsem ho na doporučení rodiny a používám ho pro hraní her. Jednoho dne jsem hrál Roblox, načetlo to úplně v pohodě a i když byly nějaké výpadky, je to v pohodě, protože špatná odezva je horší než odpojení každých 10 minut nebo tak. Ale pak jsem byl odhlášen kvůli běžnému výpadku a když se zkusím přihlásit zpět, napsalo mi to “Uživatel je přihlášen na tomto účtu na jiném zařízení” a když si zkontroluji zabezpečení, bylo tam jedno a bylo v Singapuru, kde nejsem. Je to běžná věc s VPN, když se snažím hrát přes ni?
Jsem bot a tato akce byla provedena automaticky. Pokud máte jakékoli otázky nebo obavy, kontaktujte prosím moderátory tohoto subredditu.
Jako někdo, kdo ho používal zdarma několik hodin denně na hraní, jsem neměl žádný problém s žádnou herní platformou, včetně Robloxu a Steamu.
Stáhl jsi něco podezřelého nebo se snažíš použít cheat software pro Roblox?
Musím tě upozornit, že většina z nich má chyby, které umožňují hackerům získat přístup k jiným uživatelům bez jejich vědomí, nebo pokud injektuješ skript ze stinné webové stránky, kromě získání výhody, jsi také dal přístup autorovi.
Neříkám, že jsi podvodník nebo něco takového, jen říkám, že mohou být i jiné problémy. Ujisti se, že tvé zařízení je čisté od jakéhokoli viru, Trojanů a zvláště zadních vchodů.