Použil někdo VPN pro přístup k DraftKings pro fantasy sporty nebo sázky na sporty? Zajímá mě jak technická, tak právní stránka používání VPN s DraftKings. Jaké byly vaše zkušenosti? Existují nějaká rizika nebo omezení platformy při používání VPN s DraftKings?
Použití VPN s DraftKings může fungovat pro přístup na platformu v omezených oblastech, ale riskujete, že vám účet označí nebo dokonce zablokují, pokud to odhalí.
Zkoušel jsem použít VPN k přístupu k DraftKings v omezeném státě, a ačkoliv to chvíli fungovalo, platforma mi brzy označila účet a musel jsem ověřit svou polohu, abych získal zpět přístup.
Legalita závisí na vaší lokalitě. I s VPN, pokud ve vašem státě nebo zemi není sportovní sázení legální, používání DraftKings tímto způsobem může porušovat místní zákony.
Použití VPN může pomoci u fantasy sportovních soutěží v omezených oblastech, ale u sázek na sporty jsou kontroly geolokace mnohem přísnější. Buďte opatrní, protože byste mohli přijít o přístup ke svým prostředkům nebo účtu.
Podmínky služby DraftKings výslovně zakazují používání VPN k obchodu s omezeními míst, takže i když je to technicky možné, není to vzhledem ke všemu stojí za to riskovat.