Momentálně používám Bitdefender VPN Premium a je to v pořádku, ale jeho rychlost je trochu pomalá. Když se snažím streamovat něco na Boomerangu nebo Prime Video US, video se načítá a načítací kolečko se točí docela dlouho. Nemohu ho úplně použít na Netflixu, když nastavím lokalitu někam do USA (jsem v Kanadě), dává mi to chybu a nic nemohu sledovat.
Na rozdíl od Bitdefender VPN má Nord plán na 2 roky a navíc 4 USD měsíčně za IP adresu. Stojí to za to vzít ten dvouletý plán a přidat si tu přílohu pro IP adresu? (Stojí to téměř 300 CAD za obě najednou na 2 roky, což je na VPN dost). A záleží na tom, k čemu ji používáte, zpomaluje se rychlost někde? Chci to hlavně pro streaming obsahu na Boomerangu, americkém Netflixu, Disney Plus a Prime Video.
Mám ten 2letý plán a zatím je to pro mě v pořádku. Rychlosti jsou téměř nezměněné, což je super.
Před měsícem bych řekl ano, ale posledních několik týdnů já i mnozí jiní narazili na problém, kdy internet často na několik sekund úplně přestane. Každých pár minut ztratím spojení na několik desítek sekund. Není to tím, že weby reagují na VPN (ačkoliv některé ano), problém je stejný ve všech aplikacích. Možná to časem opraví, ale pokud ne, končím, až mi vyprší smlouva, a rozhodně bych jiným doporučil, aby se nezafixovali na 2 roky.
Používám Nord v Coloradu. Připojím se na coloradské servery a mám okolo 400-600 Mbps stahování. Bez VPN mám 730 Mbps. To je na mém iPhonu 14 Pro Max.
Tyto rychlosti jsou podle mě dobré. VPN nepotřebuji na streamování, takže o tom nemám komentář. Pokud chcete, koupíte jen měsíční plán na vyzkoušení. Jsem si téměř jistý, že Nord má také garanci vrácení peněz.
Ve které zemi jste? Můžete streamovat obsah z jiných zemí na Netflixu/Prime/Disney+? A také je jich přes 5500 servery, že? Můžete zůstat u různých serverů ze stejné země?
Ano. Používám NordVPN bez problémů pro 4K HDR.
Je lepší vzít ten dvouletý plán, protože ušetříte (jako student dostávám 66 % slevu), což je OVEŘITELNĚ lepší než můj předchozí VPN, můj poslední VPN (Bitdefender) nedokázal přistupovat k žádnému obsahu na americkém Netflixu nebo DisneyPlus (jsem v Kanadě) a také mohl přistupovat na Boomerang, ale když ano, modré kolečko se načítalo na obrazovce a bylo to dost pomalé.
Jsem v USA. A ano, můžeš. Dříve jsem měl problém, že mi stále hlásilo, že používám VPN, ale existují servery, které toto stále obcházejí.
O.K., určitě si koupím Nord, až mi vyprší Bitdefender VPN v říjnu. Koupil jste celý dvouletý plán s přídavkem za 4 USD na IP adresu? Nebo jen standardní plán?
Jen standardní. Nedělám si starosti s dedikovanou IP.
Na jejich stránkách je napsáno, že můžete používat stejné konto na 6 zařízeních najednou. Ale co když jste venku, můžete použít NordVPN v knihovně nebo v kavárně, jako je Starbucks?
Nemělo by záležet na zařízení, které používáte.