Je Proton VPN lepší?

Následující k mému poslednímu dotazu Proton VPN má přesměrování portů, doporučili byste Proton VPN před Surfshark? Nebo máte jiné levnější alternativy s VPN s přesměrováním portů?

Black Friday měl nabídku za 2,99 USD za měsíc na dva roky, kterou jsem využil. Možná stojí za to hledat nějakou nabídku.

Používám Proton a zatím jsem s tím naprosto spokojený, považuji to za cenově dostupné. Torrentování s aktivovaným přesměrováním portů výrazně zlepšilo rychlosti stahování i nahrávání.

Vždy AirVPN pro mne při torrentování. Vysoká rychlost, dostupných 20 portů pro přesměrování.

Ještě jsem nenašel VPN, která by mohla konkurovat cenou a službami, které nabízí pro torrentování.

Spokojený s Protonem. Žádné další myšlenky. Wireguard funguje. Přesměrování portu funguje. Cena je v pořádku.

PIA, pokud máte rozpočet, nenechte se zastrašit bláznivci, kteří křičí o ultimátní kvantové ochraně soukromí, a nerozmýšlejte se nad dražší volbou, když si to nemůžete dovolit.

Proton a Mullvad jsou si podobné v tom, že mají méně funkcí (což je velmi dobré), ale stojí podstatně více při dlouhodobé koupě. Pokud vás vláda zajímá o vaše internetové aktivity, najde si cestu, jak se k vám dostat. U běžného torrentování je většina společností dostatečná, stačí si jen ověřit případné předchozí bezpečnostní narušenosti (Surfshark například zaznamenává provoz).

Je to jediná VPN, ke které jsem se dokázal připojit a zůstat připojen bez problémů. Řekl bych, že je lepší než ostatní, upřímně.

Windscribe nabízí dočasné port forwarding pro placené účty a pravidelně lze najít nabídky na 2-3 roky na místech jako Stack Social za zhruba 50 USD. Jelikož jsou dočasné, je potřeba je každý týden obnovovat, pokud nezaplatíte navíc za statickou IP.

Nedávám žádná doporučení, jen dávám jinou možnost, kterou jsem zatím neviděl uvedenou.

Doporučuji Proton, zvlášť pokud plánujete torrentování. Má přesměrování portů a rozdělené tunely. Myslím, že existuje i jiná VPN, která má obojí, možná PIA nebo AirVPN?

Až do nedávna ano. Jako ostatní VPN, i webové stránky si na to zvyknou a nemůžete otevřít odkazy nebo načítání stránek trvá dlouho.

Četl jsi mi myšlenky, když jsi vytvořil tento příspěvek, děkuji.

hide.me je moje doporučení.

Ok, díky za vaše návrhy. Mnoho lidí říkalo, že Proton je dobrý a cenově dostupný a má neomezené výhody.

Jako někdo, kdo zkoušel AirVPN, bych řekl, že záleží na tom, kde se nacházíte. Moje poloha obvykle vede k opravdu špatnému výkonu na symetrickém gigabitovém domácím připojení. Obvykle dostanu méně než čtvrtinu své rychlosti s AirVPN.

Můžeš sdílet zdroj pro Surfshark, který zaznamenává provoz? Pokud je to pravda, hodlám je odříznout.

Promiň, lol, jsem bláznivá osoba, ale jak jsem se s tebou spojil myslí?

Dvě různé příspěvky od různých lidí za porušení jejich TOS, zde je jeden, kde autor konkrétně tvrdí, že obsahuje ilegální materiál. Nemůžete porušovat TOS kvůli nelegálnímu stahování, pokud neukládáte data.

https://www.reddit.com/r/VPNTorrents/s/NaUg3Zjn2w

Ale jejich odůvodnění se u různých příspěvků mění, jeden říká, že mohou zkontrolovat, co způsobilo ban, druhý říká, že nemohou zkontrolovat přesný důvod ban, protože neukládají data, což je podezřelé.

https://www.reddit.com/r/surfshark/s/A3lcLMSk1e