Je Nord VPN dobrý v Číně?

Jen si procházím možnosti a ptám se, jestli někdo v Číně používá Nord?

Nord a Express jsou masivně propagované, ale ani jeden z nich v Číně moc nezafunguje.

Vyzkoušej Astrill nebo Windscribe

Nejsem si jistý s Nordem, ale mohu říct, že expressvpn od mé zkušenosti stojí za starou belu.

Letsvpn je levný a opravdu spolehlivý, ale nesnáším přepínání VPN při používání čínské aplikace, která nefunguje, když je VPN aktivní.

Astrill je o dost dražší, ale je stabilní a nabízí rozdělené tunelování, takže ho nemusíte vypínat a zapínat při používání čínských aplikací. Je také vhodný pro hraní her, protože můžete použít japonskou lokalitu a je relativně rychlý.

Nord a Express jsou v této době k ničemu. Pamatujte na základní pravidlo VPN, čím více vydají na YouTube reklamy a marketing, tím méně jejich služba skutečně funguje v Číně!

Řekl bych ne, dorazil jsem v úterý, právě jsem vyzkoušel Nord a Express VPN, oba jsou nevyzpytatelné a nefungují dobře s Velkou čínskou bránou. Už dva dny používám Astrill a neměl jsem žádný problém s WiFi nebo daty od Čínské mobilní sítě.

Doporučuji Astrill před ostatními každý den. Je to sice dražší, kolem 180 USD za rok.

Nikdy jsem neslyšel nic dobrého o VPN s reklamními spoty na YouTube.

Na začátku tohoto měsíce to bylo nepoužitelné. Fungovali mi jen Astrill a Witopia.

Astrill je nejlepší. Drahé, ale stojí za to.

V Číně jsem tři týdny na této cestě. LetsVPN je skvělý. Je super rychlý a spolehlivý.

Lokace Hongkong jen v nižší cenové třídě. Vhodné pro většinu služeb, ale ne pro TikTok. Pro to a domácí Netflix atd. budete potřebovat prémiovou službu.

TikTok také nebude fungovat, pokud je aktivní čínská SIM karta. Používal jsem TikTok téměř výhradně na tethered iPad.

Využívám Windscribe mimo Čínu, ale tady je třeba zkoušet různé servery a čekat na nízké rychlosti nebo žádné připojení. Je to dost práce.

Myslím, že NordVPN je ještě horší, i když to recenzní stránky říkají, protože se angažují v placených sponzorstvích.

Nepodařilo se mi to. Pouze Astrill.

Jen pro doplnění… VyprVPN aka Golden Frog taky nefunguje.

Ne, ne, ne, ne, ne a… NE. Naprostý odpad.

Ass drill, nebo věc shadowsocks.

Nefunguje to. Vyzkoušel jsem to a dostal jsem refundaci, když jsem zjistil, že to nefunguje. Jsou taky tak drahé ve srovnání s ostatními. Používám LetsVPN.

Vylepši si to a pořiď Mullvad. Nikdy jsem neměl žádný problém, alespoň podle mého bratra, který pracuje v Číně v zahraničí.

Používám LetsVPN, je mnohem levnější než alternativa a funguje skvěle.

Díky za odpovědi a komentáře ohledně NORD, asi je to marné. Mám LadderVPN na telefonu a StrongVPN na počítači. S LadderVPN jsem spokojený, ale StrongVPN je občas problém, záleží na denní době.

Díky za sdílení odpovědí a komentářů o NORD, asi je to marné.

Clash je nejlepší v Číně. I TOR je s Clash použitelný.

Ne, všechno v Číně je na houby, já nevím, proč bys tam chtěl být, když jsi ochutnal svobodu.

Právě jsem přistál v Šanghaji a zatím NordVPN (s volbou ‘obfuskovaný server’) funguje velmi dobře. Zítra nebo později dám vědět, jestli to stále platí (a pokud se neozvu, asi to přestalo fungovat lol)

Aktualizace: Jsem hloupý. Fungovalo to na mém 4G připojení, ale vypadá to, že i toto připojení má VPN již vestavěné. Jakmile jsem se připojil na místní wi-fi, Nord nebyl moc účinný :frowning:

Léta používám Astrill, nikdy jsem neslyšel o Windscribe. Je to nějak dobré nebo lepší než Astrill z hlediska ceny/spolehlivosti?